söyle fotograftaki bilanikliklari daha netlestirebilen program bilen var mi?




 

Keşke, maalesef yok. Pixel eklenemeyeceği için ancak photoshoptan vs. uğraşarak biraz netleştirilebilir. Bir de paralı programlar vardır kesin.

Beckwith

söyle acikliyim, bi yazi fotograflanmis, bunun contrastiyla neyin oynamak istiyorum aslinda, biraz olsun okunur oluyor bazi ayarlari degistirince ama pdf yapmislar bunu, ya print screen yapip o fotoda degisiklikler yapicam ya da pdf de, pdf üstünde contrast ayarlariyla nerde oynayabilirim?

serabetan

malesef öyle bi teknoloji yok. yani en azından biz pc bilgisayarıyla haşır neşir faniler için yok. bence o CSI:NY olayları filan da saçmalık.. ama belki vardır.

o işin olabilmesi imaj dosyasının işlenmesiyle ilgili değil, bulanık kısımların nasıl bişey olabileceğini tahmin edip dolduran bi algoritma filan yazılarak yapılabilir. yani dediğim gibi öyle bi program filan yok

neyse, bunun için en yaygın kullanılan yöntem fotoğrafı Photoshop'a Raw dosyası gibi açtırıp içindeki ayarlardan keskinlik filan gibi özelliklerini çoğaltmak (bahsettiğim kontrast değil, hatırlamıyorum ama 15 tane değişken var, oradan kurcalanıp daha iyi hale getirilebilir)

press play on tape

@press

bende ondan bahsediyodum zaten, contrast ile oynaninca da bazen daha iyi okunabiliyo, negatifini blue channeldan alinca irfanview de keza daha iyi okunuyo , cok byük problem degil ama varsa bahsettigin tarz bulanikligi otomatik olarak en okunabilir sekle getiren program onlari sormustum.

serabetan

nik software sharpener. try now ile deneyebilirsin. (raw uzantılı fotoğraf isteyebilir.)

ya da google'da fotoğraf keskinleştirme yaz, videoları izle.

zihuatanejo

Photoshop'ta ctrl+m yaparak biraz kontrastla oynarsın ama fotoğrafa bağlı olarak etkilemeyebilir de.

armagan

photoshop cc'de sarsıntı önleyici filtre var shake reduction diye. sharpen menüsünün altında olması lazım. bulanıklık sarsıntıdan ise biraz yardımcı olabiliyor. bulanıklık odaktansa işe yaramaz ama

argent dawn
1

mobil görünümden çık