telefonda müzik dinlemem, interneti aktif olarak kullanmıyorum. whatsapp, skype vs. iletişim programlarını yükleyebilsem yeterli (mesaj olayını kullanıyorum)
bütçem de 400 civarı.
klavyesi olursa güzel olur, dokunmatikten pek hoşlanmıyorum ama el mahkum bu noktada farkındayım.
öneriler?

100 tl daha koyup şunu al o.
www.vatanbilgisayar.com
ya da bir blackberry modeline bak.


Modelini bilmiyorum ama nokianın tuşlu cart bi telefonu var özellikleri de fena değildi. Cart bi rengi vardı ama 500 liraydı. Eliniz mahkum değil dokunmatiğe yani. Şimdi telefonda olduğumdan modele de bakamicam ama baksanız hemen bulursunuz


windows phone'un uygulama desteği ne durumda peki? tatmin edici buluyor msuunuz?


Biraz bütçeyi yükseltirim/yükseltebilirim diyorsanız general mobile discovery'ye bakın derim. Benin dediğim nokia lumia değil bu arada. Ama en yüksek modelini alanın bile pişmanlık duyduğu bi seri bu telefonlar da bunu unutmamak lazım. Önerilen telefonu kuzenim almıştı 1 hafta bile kullanmadı, ne kadar şımarıklık yaptı bilemem.
