hayır tüm arkadaşlarımla tek gecelik takılan kız bile bana gelince beyaz atlı prensini bulmuş gibi davranmaya başlıyor ben mi romantik serseriyim biraz, yanlış mı davranıyorum ? bir değil iki değil hep böyle oldu...:/ nasıl davranması gerekir er kişisinin eğer arayışı böyleyse ?

kamile benziyorsun demek ki.


oğlum anahtar kelime "seninle evleneceğim".
fakbadici bütün kızlara bunu söyle.
bir de sen bak tadına tuzuna.
sonra yol ver.


Aranızdaki münasebeti seksüel boyuta getirmekte çok yavaş kalıyorsun.


karşı taraf tokalaşmak için elini uzattığında elin yerine küçük bir sürpriz uzatarak başla, böylece en baştan belirleyici davranmış olursun.


Cok sahipleniyor arayip soruyorsundur, soru sorarken gozlerine bakip cevabi dinlerken de ayirmiyorsundur bakislarini
Icten samimisindir, laf olsun diye konusmuyorsundur.
Dokunarak konusuyorsundur, saclarina kollarina yanaklarina.
Boyle ufak tefek seyler kadinlari etkiler. Icini titretir.
Panterleri kedi yapar.


safsan belki.


para boksa ondandır.


Kızlar herkese yaklaşık olarak o şekilde davranır zaten. Bunu yiyen ve yemeyen erkekler olur; sen yiyenlerdensindir.


Safsin saf.


biz hepimiz demirlenecek liman arıyoruz. açığı da arıyor, kapalısı da arıyor, orospusu da arıyor. bide sen biraz kerizsin galiba.
