
şüpheli bulduklarına ev baskını falan yapılıyor
hatta house'ta da vardı. böyle resimler var mı evde, birileri yaşıyor mu, aynı yatağı mı paylaşıyolar
yabancı biriyle evliyim. allahtan türk vatandaşlığını tercih edecek bir ülkeden değil. rus falan olsa bize de baskına gelirlerdi :D
sosyal hizmetlerde çalışan komşum vardı, o anlatıyodu :)


bir şekilde bulunuyor ya, bu işin de bir piyasası var, deli gibi para kazanan insanlar var bu işten.


Tamam iste birlikte yasamak lazim. Komsulara falan da soruyorlarmis sanirim. Cok sikinti.
parayla yapilanlar cok riskli geliyor bana dolandirilma riski var bir kere nasil guveniyorlar ki?


dolandırıcısı filan var, simsarları vs var ama şöyle düşün şunlar da var:
özellikle genç (20 yaşında) filan avrupalı kızlara -üniversite filan okumayanlarında- evlenmek, çocuk yapmak merakı olanlar var --hatta baya baya var, ha kız çocuğu uyutup diskoya gidiyor o ayrı ama kendi memleketinden bi adamla evlenmesi zor zira onlar 30küsür yaşında evleniyor veya kız işsizlik maaşıyla geçiniyor yapıyor bi çocuk 2-3 sene çalışmıyor adam çalışıyor, çocuk parasını alıyor, adamdan para alıyor vs.
sonracığıma bi kere yabancı erkek arkadaşı edindiyse (arap-türk-yugoslav her neyse) genelde kendi milletinden olan arkadaş çevresinden dışlanıyor (özellikle milliyetçi kesimlerde tabi her yerde değil)yani kız artık göçmenlerin çevresine girmiş oluyor e onlardan da evlenmek isteyen mutlaka çıkıyor kız da bakıyor herkes evleniyor (o çevrede) evleniyor.
erkek için neden zor olsun ki? zaten ölmüyor mu türk erkekleri yabancı kız için? olmazsa vatandaşlıktan sonra ayrılıyorlar zaten. yaş gençken, kız hazır karınken, geçinip gidiyorsun işte. asıl o kızlar için zor genelde duygusal laflarla vaadlerle kızları evliliğe razı edip 3. gün olmadan aldatmaya başlıyor -işçi olanlar- öğrencilerin geneli zaten gerçekten isteyip aşık oluo evleniyor daha yürütülebilir oluyo evlilikler.
ha bir de türk kız yabancı adam evlilikleri var gördüğüm kadarıyla onlar genelde aşk evliliği ve çok daha sorunsuz gidiyor.
