yahu yeni kedi sahibi bi insan değilim, hayvan artık 3 yaşına geldi, turp gibi de sağlıklı bi kez olsun hastalanmadı ama hala daha şu duruma alışamadım..azgınlık döneminde tamam sevgi bekle, ilgi bekle ama hayvanı ne kadar sıkarsam sıkayım hiç şikayet etmiyor sadece gırr gırr gırlıyor.:) çok da şeker falan kendimi engelleyemiyorum, korkuyorum kırıcam 2-3 kaburgasını diye :P kırmam di mi? :)




 

yok. olmaz. bişey olmaz. kedinin ilgi ihtiyacı dışındaki ihtiyaçlarını karşılamaya kalkmazsan tabi :) eheh

blackdog

o dönemde ağrı eşikleri çok yükseliyor diye biliyorum. zira erkek kediler çiftleşme sırasında dişi kedilere pek hoş şeyler yapmıyorlar. tutunmak için tırnak falan geçiriyorlar diye biliyorum.

atrin

Kedi sanırım dişi, veteriner bi arkadaşım kalem sok demişti bana enimkinin kızgınlık döneminden şikayet edince.

Ben de "erkek lan" demiştim, eee ııı o zaman dötüne sok diye geçiştirmişti. Ama dişi kedilere sapıkça duygularınız yoksa insanlık namına kalem sokmak normal anladığım kadarıyla :-D

Karluk

abi gözünüzü seveyim yapmayın ya allah aşkına :) hayvan lan o, ağaca aşı mı yapıcaksın kalemle yuh!

blackdog
1

mobil görünümden çık