i.hizliresim.com

yaşlı eli gibi ve çirkin olduğunu söylüyorlar sanırım öyle de zaten ancak yaş 21-22 henüz :( var mı güzelleştirmenin bir yolu ?

i.hizliresim.com

 

yoo normal el.

blodeuwedd

eller normal

readmymind

çirkin falan değil, bazı insanlar seviyor moral bozmayı. aldırma sen.

rock n roll

Hep fazla parmak çıtlatmaktan

jamalbsf

yatmadan vazelin sürüp eldiven tak. sabaha kadar elleşme. çok bir bozukluk yok elinde ama seni rahatsız ediyorsa nemlendirmeyi dene. çok kuru olduğu resimlerden bile belli oluyor. ellerini çok sık yıkıyor musun? yani günde 8-9 kere falan? ya da suda çok durması gereken bir şeyler mi yapıyorsun?

sarhosken alinan hesap

hocam aynı benim ellerim, abartmıyorum birebir aynı, tırnaklar filan bile aynı yani.

ayrıca gayet güzel ellere sahipsin, sen ne bakıyon 2 tane dürzüye, yok ellerin çirkinmiş de bilmemne, alakası yok.

ek olarak o çorapları yatarken yerlerde bırakma sabaha kadar çok kötü kokuyolar layn, ben de yiyom aynı poku.

Mackinaw

güzel değil ama normal. evi de bi toplayın allah rızası için =)

bxgx

elin değil de bileğin çirkin

blossom

cildin kuru.benim de öyle.sürekli nemlendirmekle uğraşamıyıcaksan takma.yaşanıyo böyle de.

aşksız prens

eller biraz balya atmaktan yıpranmış gibi ama yaşlı eliyle alakası yok.

sanal hayvan

manikür yaptırabilirsin. erkek adam yaptırır mı deme. fark eder çok. tırnak etlerin çok bariz.manikürle daha iyi olur.

tuborg yesili

"el işte amk" diyerek konuya yeni bir bakış açısı getirmek istiyorum

yons

yalnız sağ elinle sol elin arasında fark var gibi, 31'i azalt biraz :)

readmymind

Tırnak dibi etleriniz çekilmiş. Hangi yiyeceklerde biotin varsa, araştırın da ondan yiyin. Tırnaklarınızın bakıma ihtiyacı var. Kuruluk için de yatmadan önce ellerinizi ılık suyla yıkayıp, fazla kurulamadan nemlendirici sürün. Bi eldiven takıp 10-15 dakika bekletin. Ama ilk defa yapmadan önce elinize peeling uygulayın. Bir tatlı kaşığı zeytinyağının içine bir çay kaşığı toz şeker koyup, elinizi sabunluyormuş gibi ovun. Başlarda haftada bir, kuruluk sorunu hafifleyince de 2 haftada bir yapın peelingi.

Ha şekilsel anlamda soruyorsanız, bildiğimiz el işte. Çirkinlik neresindeymiş, anlayamadım.

istinyede bekle

Yerdeki mavi kapak mı? Bence toplayanlara verin.

El işte standart Türk erkeYi eli.

Bi de yorganla üstünüz uyumlu olmuş. Elinizi kolunuzu değil ayağınızı yorganınıza göre uzatacaktınız. Siz çok yanlış anlamışsınız kardeş.

quanche

bi falına bakmadıkları kalmış. normal bildiğin el. ama benimki daha güzel, o ayrı.

japon askeri

içine bakmak gerekir

haydarii

elinde sorun yok. coraplari sen mi kaldiriyorsun ortadan, onlar kendi mi gidyor?

exlibris

parmakların ince değil işte ondan. güzel elli erkekler az bulunuyor zaten takma kafanı sen.

madeleine elster

eller normal de ev pek pis.

naksidil

o eve göre o eller, gayet normal.

hepiniz oleceksiniz

cok leziz elleriniz var bayim.

mhmtt

ellerin normal. sana onu söyleyen kimse bir daha görüşme. inan hiçbir şey kaybetmeyeceksin. nerden buluyolar insanlar başkalarına böyle şeyler söyleyecek cüreti ya.

quasiromantic

ellerini nemlendir biraz. hani törpülemezsiniz belki ama en azından keserken biçimli kısaltmaya çalışın. aynı uzunlukta olsun, yuvarlak olsun falan.
boşver milleti keyfine bak, arada da evine bak :)

dediysem dedim

şekli değişmez ama nemlendirme, manikür vs... güzelleştirir. bakımlı el her zaman belli olur.

9kuyruklukedi
1

mobil görünümden çık