evde bir suru alet var (dumbell setleri+ayarlanabilir agirlikli barbell+ mekik aleti vs) gunde 45 dk-1 saat filan calisiyorum, her gun farkli bolge filan ama kardiyo yapamiyorum evde kosu-kurek-eliptik gibi.

spor salonuna yazilmam gerekli mi? oradaki makinalar dumbell+barbell den daha mi etkili? Yoksa evde idare edip, kardio icin bahari bekleyip disarida mi kossam? Salon yillik 1800-2000 tl buralarda.


 

bahar gelmeden kosamiyor musun? kalp ritmi onemli cunku, artirmalisin.

salon sart degil ayrica.

idexo

bisiklet, eliptik aletler de işe yarar evde.

evde insanity de yapabilirsin, kıçından ter akar :)

[silinmiş]

salona para verince o kadar para verdim gidiyim bari diye düşünerek gidiceksen yazıl

allstar

hocam bence salon olayı güzel. İnsanı moda sokuyor. Evde şahsen yapamıyorum. Ancak söylediğin miktarlar çok yüksek. Daha lokal bir yer yok mu? ben 3 aylık 220 veriyorum.

ned flanders

hayatın boyunca salona gidemeyeceğin için bence evde program yapman daha doğru olur.

alaimisema

evde çalış. P90-P90X2-P90X3, Freeletics, Insanity vs.vs gibi çok güzel programlar var. Ev ortamın uygunsa salona gitme derim ben. Öz disiplinin varsa zaten evde yapabilirsin bu işi.

garfield13

denemek için 1 aylık yazılamıyor musun? sonra istersen 3 aylık yazılırsın. 1 yıl düzenli gidemezsin spor freak değilsen bundan eminim.

tunc_
1

mobil görünümden çık