bu filmi sevmeyen kaç kişiyiz?

sevmeyen demiyim de, standart bulan, bi olayı olmadığını düşünen?


 

iyi film, izleniyor eyvallah ama o kadar ödül adayı olacak bir film değil bence. Hele J. Lawrence'a oscar kazandırması baya şaşırttı beni.

whoosie

aynen ben de

hjarteblod

hep kullanmak istemiştim ehem

tam bir overrated, overrated, overrated

jamalbsf

bence standardın üzerinde bir film, filme romantik komedi olarak mı bakıyorsunuz bilmiyorum ama bipolar bozukluğu çok iyi anlatmış.

abartıldığı kadar da değil ama, gecen sene sinemaya gittimizde öyle hiç bir yorum okumadan romantik komedi diye gittik, çoğu arkadaşımda beğenmemişti o gün.

ben biraz böyle psikolojik hikayeleri sevdiğim için çok hoşuma gitmişti.

game of thrones

oh yeah, ben.

karakterlerinin resumé'si olmasa, aynı oyunculukla başka bir cast ile çekilse 6.00'lık bir film.

şahsi fikrim, bir şekilde hellen mirren olmalıydı bu filmde :))

[silinmiş]

Ben de çok abartıldığını düşünüyorum, filmi beğenmedim diyemem ama bu kadar da beğenilmesine şaşırıyorum, Jennifer Lawrence'da da oscarlık bir performans görmedim ama oscarları uzun yıllardır kaale almadığım için onu garipsemedim.

@game of thrones

bipolar hastası görmemiş olsam inanırdım belki :)
romantik komedi olarak da bakmadım, film olarak baktım yani.

la noix

on uzerinden 5,5 diyim ben (neden kusuratli sayi verdigimi anladiniz siz)

exlibris

Ben sevdim. beğendim. beni yazma listeye.

barbara herhalde barbara manken olan

aynen katılıyorum. abartılmış bir film. Oscar ödüllerini ben de pek kale almıyorum, şaşırmadım dolayısıyla.
ayrıca düzenbaz filmiyle en iyi yardımcı kadın oyuncu adayı da olmuş Jennifer kardeşimiz. düzenbaz film olarak pek çok dalda adaysa, ocean's eleven'a niye Oscar vermediler? vs vs. yani saymakla bitmez bu Oscar jürisinin ve lobicilerin saçmalıkları.

tiny penny
1

mobil görünümden çık