galaxy pro marka telefon kullanıyorum. tam olarak 2buçuk senesi doldu.

telefon çok yavaş geliyor artık diğer telefonlarla karşılaştırınca. kamera açılışı, ekranından dolayı ya az uygulama oluşu(yan açılıyor bazı uygulamalar) ekranın çok küçük oluşu (4"ten büyük telefon almam bu arada) şarjının çok yoğun kullanımda(whatsapp, mesajlaşma ve twitter yoğun kullanım dediğimde arama ve browserda gezinme yok) ilk aldığım zaman bile sabahtan akşam 5-6 yı bulmuyordu bitiyordu.

şimdi hiç kullanmasam bile şarjı 6-7 saat gidiyor. hadi bu yeni bir pille çözülür belki ama %14 şarjın altında kalınca kameranın açılmamasına da ayrı ayar oluyorum.(gerçi tüm sansunglar böyle)

flaş yok, kamera ve video çekimi de kötü.

ama telefonu da seviyorum. klavyeli bir kere. boyutları falan da iyi. ama eksisi de çok. bir de bunun yanında ipod touch 2g kullanıyorum ki onu da telefondan 6 ay önce falan almıştım.


neyse çok uzattım. şimdi yeni telefon istiyor gibiyim ama çok da gerek yok aslında kıvamındayım.

bunu da dün anneme söyledim(öğrenciyim aslında maddi sorunumuz yoktur çok şükür de babam çok takılır böyle çalışıyorken neden alıyorsun yenisini falan diye ki haklı da aslında biraz yeni telefon iştahı benimki şuan) yeni telefon alayım falan diye taksit muhabbeti de bitiyor bak sonra gidip nakit almam bir daha dedim. bakarız falan dedi.

amk bugün de telefon sürekli kapanıp-açılmaya başladı. daha önce de olmuştu bir kaç kere ama bugün sürekli olmaya başladı. yeni uygulama falan da indirmedim aslında. zaten hafızası da yok 150mb mı ne hafızası.

şimdi ben arayıp bak böyle böyle desem -hmm zamanlaması da manidarmış. diyecek. sap gibi kaldım şimdi.

istediğim telefon da hem ipod hem telefon taşımamak için iphone 5c. 1600 liraya da düşmüş.

şimdi ben bu durumu nasıl anlatayım? babama da söylemiştir şimdi telefon almak istiyor diye. resmen varlık içinde yokluk çekiyorum kıvranıyorum.

bir yol yordam gösterin. şöyle yollar falan salla, anlat diyin.

not: ben de çok tutumluyumdur. nereyse hiç boşa para harcamam. yeterince birikmiş param da var nakit kendim de alırım ama o parayı kullanmak istemiyorum nolur nolmaz parası.

ekstra not: ne kadar uzun olmuş lan. kusura bakmayın. baya anlatmışım.

teşekkürler.

 

senin isin zor birader. merkezi bi yerde bufe ac.

bigl0rd

Başka bir telefonla ara babanı ya telefon bozuldu bir süre ulaşamazsınız bana de

kablelvuku

@kablelvuku +1

benimkiler de pek sıcak bakmıyorlardı telefon yenilemeye. benim de pek telefon iştahım yoktu lakin akıllı telefonlar da bir yandan cezbediyordu. pdf falan açıyorlar işte biliyorsun. zor bir dönemde de değildik ama ısrar etmedim hiç, birkaç kez yakında yeni bi telefona ihtiyacım olabileceğini söyledim o kadar.

derken 5. yılını devirmiş emektar 5800'ımın şarjı 4 saat kadar dayanmaya başlayınca, bana arayıp ulaşamamaya başladılar. sonrası kendileri teklif etti zaten.

materyalist imam
1

mobil görünümden çık