Merhabalar,

Uydunet'e geçmek istiyorum, bölgeden bölgeye kalite değişiyor denildi, acaba Küçükyalı civarlarında Uydunet kullanan var mı, tecrübeler, fikirler nelerdir? Küçükyalı'dan kasıt tren istasyonunun oralar, Atatürk Caddesi falan.

Teşekkürler

 

Küçükyalı değil ama Bostancı sahildeyim. 3 yıldır kullanıyorum. İlk yıl büyük sorunlar yaşadım. Özellikle 2013 yılında hiç bir sorun yaşamadım. Bu bölgedeki altyapıyı tamamen yenilediler, zaten ondan sonra hiç sorun olmadı.

bugraa

İdealtepe

2 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Hatta geçenlerde hızımı 1 Mbit'den 10 Mbit'e çıkardım. Saat 24:00'de hızınız güncellenecektir dediler, söylediklerinden 2 dakika sonra test ettim onayladım. Ara ara kontrol ediyorum, hızım gerçekten de 10 Mbit seviyesinde.

Söylediğin adrese uzaklığım 1.5 km olsa gerek en fazla.

burka

Cevaplar için teşekkürler, 2 haftadır araştırma yapıyorum, sanki ev alacakmış gibi, olumsuz hiçbirşey yok fakat hala kararsızım. Hayırlısı artık :)

yenidengelseydimhayata

bostancıda kullanıyoruz idealtepede de kullandık.
uydunet in en güçlü olduğu yerlerden biri kadıköy-maltepe eksenidir.cidden sorunsuza yakındır eğer çok bahtsız bedevi değilseniz elbette..

ozdek
1

mobil görünümden çık