dün gece 4 gibi elektrikler kesildi bulunduğum bölgede sonra dedim dışarı bir bakayım her yerde mi gitmiş diye. hava sisliydi . resimde gördüğünüz ortadaki iki binaya baktığımda büyüyüp küçülmeye yaklaşıp uzaklaşmaya başladılar bunlarda da elektrikler gidikti. diğer binalara baktım böyle bir şey yoktu ama diğer binalar birkaç binayla birleşik şekilde böyle ortada tek durmuyorlar. neyse bi süre bu böyle devam etti yüzümü cama da yapıştırsam aynıydı. sonra herhalde kafayı yiyorum diyip yattım. nedir bu gördüğüm? serap mı ışık oyunu mu? şu an o kadar çok sis var ki burnumun ucunu göremiyorum.
*resmi ekleyemiyorum ortada yalnız 2 bina düşünün sağındaki binalar hep bitişik birbiriyle. karanlık olsa da görebilme sebebim de daha uzaktaki parkın elektriği kesilmediği onun ışığı sayesinde görebiliyordum.



 

epifiz derken?

bass solo take one

Kesilir kesilmez bunu yaptıysanız gözleriniz karanlığa uyum sağlama evresine girmiştir, o yüzden böyle olmuştur. Bir anda karanlığa veya bir anda aydınlığa geçince gözler anında uyum sağlamaz, biraz zaman geçer.

grgn
1

mobil görünümden çık