bunun iyisi-kötüsü var mıdır?

ayrıca yağ yakımını hızlandırdığı söyleniyor. ne kadar etkilidir?


 

yağ yakımını hızlandırması, yeşil çay içtim 30 kilo verdim dedirtecek kadar asla olamaz.

compumaster

antioksidan falan diyolar ama serbest radikallerin etkisini ortadan kaldıran antioksidanların serbest radikal saldırısı altında olmayan hücrelere ne yaptığını pek söylemek istemiyorlar. bildiğim kadarıyla bu durumda antioksidanlar serbest radikalin verdiği zararı verebiliyor, sigara içmiyorsanız 40 yaşından önce lazım değil yani.

bi de yetiştirilmesi, toplanması, kurutulması falan doğru koşullarda yapılmazsa özellikle yeşil çayın çok zararlı bişey ürettiğini duymuştum (alfatoksin miydi acaba?)

vücutta toplanmış suyu atmayı kolaylaştıran bir etkisi var, yağ yakımını hızlandırmıyorsa bile bu sayede kilo kaybedebiliyor insanlar (tabi o kilolar sudan oluşuyor) ayrıca bu sayede dehidrasyon sonucu hastanelik olanlar da var.

hayali arkadaş

evet, yeşil çay kalite kalitedir. tozumsu, çer çöplüden (ki bütün poşet yeşil çaylar böyle) tomurcuk şeklinde sarılmış yapraklara kadar yolu var.

quasiromantic

yağ yakımını hızlandıran mucize bir madde yoktur. kilo vermek için popomuzu yerden kaldırıp hareket etmemiz icap ediyor. düşünün ki amerikan halkının yarısı obezite ile boğuşuyor. böyle kolay bir çözüm var da paraları mı yetmiyor conilerin? :) spor iyidir.

hakkibulut

spor yapıyorum. ayrıca hergün sabah 30, akşam 40 kadar mekik çekiyorum. daha evvel hap kullanmayı düşündüm ama zararlı olabileceğini söyledikleri için açıkçası endişelendim ve haptan vazgeçtim.

cevaplar için teşekkürler.

sql

yag yakımını hızlandıran maddeler derken, bunu anlamı sudur: bu maddeleri kullandiktan sonra fiziksel aktivite yaptıgınızda yag yakma asamasına daha cabuk gecersiniz... yoksa yesil cayi icince kendi kendine gitmez o yaglar...

ha yesil cayin yag yakımına etkisi var mi bilmiyorum ama kahvenin var, mutlulugu cok da uzaklarda aramaya gerek yok

alpinsamuray

ben her sabah 2 kupa limonlu içiyorum. fazla kafeinden dolayı mıdır nedir ikinci kupanın sonrarına doğru çakırkeyfi yapıyor. yağ yakımını bilmiyorum ama aç karnına içilmesi tavsiye ediliyor ve farkedilir derecede metabolizmayı hızlandırıyor.
ps: mısır çarşısından alınma yaprak tavsiye ederim. porselen demlikte yapabilirsiniz.

pain
1

mobil görünümden çık