Yaklaşık 1 aydır günde en az 3-4 kere başım zonkluyor. Ağrıyı şakaklarımda ve kafamın üst tarafında, alnımın yanlarında hissediyorum. Ağrı şiddeti olarak orta diyebiliriz. Yatıp uyumak iyi geliyor fakat bazen beni uykumdan da uyandırıyor gece geç saatte. Şu yazıyı yazarken dahi hafiften orada olduğunu hatırlatıyor bana. Geçer diye çok bekledim ama nafile...

Not-1: Burnum akmıyor, hani sinüzit falan olabilir diye söylüyorum, hafif bir geniz akıntısı var, burnum çok az tıkalı ama rahatlıkla nefes alabiliyorum.

Not-2: Yurtdışındayım ahali, ben de gitmek isterim doktora ama seyahat sigortam 3 ay giriş-çıkış yapmadığım için şu an geçersiz. Ne ilaçlar ne de doktor ucuz değil.

 

Şakaklarındaki damarlar zonkluyorsa migrenin vardır. geniz akıntısını bilemem, eğer migren ise apranax kullanabilirsin en iyi o geçiriyor, ama apranaxı oradan alabilirmisin onu da bilemem.

volkanaydin152

migren hastasıyım ve migren olduğunu düşünmüyorum daha çok sinüslerle alakalı olabilir hatta stresten gerilim tipi baş ağrısı olabilir.

bal dok yala

@ bal dok yala bende migren hastasıyım bana migren gibi geldi

volkanaydin152

migren yarım baş ağrısıdır ve nokta şeklinde ağrır yani alnın yarısı. mide bulantısı gözlerde hassasiyet olur ve şiddetlidir. arkadaş ağrı orta derece diyor her iki şakakta diyor ve kafa üstü dyor. gözlerden mideden ve karıncalamadan bahsetmemiş. 20 senedir kronik migren hastası olarak ki çoğu kez hastaneye gidip iğneyle geçiririm, amatör bir teşhisle bana migren gibi gelmedi.

bal dok yala

benimde bazen 2 tarafıda birlikte ağrıyor olamaz mı ? bizim ailede herkeste var. burada sadece arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum, profesyonel bir yardım istese buraya sormaz.

volkanaydin152
1

mobil görünümden çık