arkadaşlar selam. anadolu tarafından geçeceğim hadımköy'e. hiç bilmiyorum o tarafları. en kısa şekilde nasıl gidebilirim, metrobüsle hadımköy durağında insem, 418 ve ht 18 diye 2 otobüs varmış e-5'ten hadımköy merkeze giden, onlar metrobüs hadımköy durağından geçiyor mu? yoksa bir önceki durakta (cumhuriyet mahallesi, beylikdüzü belediye vs.) mı inmeli, hiçbir bilgim yok, yanıt verenlere teşekkürler. :)




 

kanka tuyap'tan önceki durakta in, edirne istikametindeki otobüs durağına geç. oradan öho geçiyor

romayi kurtaran itfaiyeci

yenibosna'da inip aktarma yapmanız gerekiyor.

386 dx

Yenibosna, hadimkoy otobuslerinin ilk duragi. Yenibosnadan sonra nerede inersen in binersin o otobuslere. Taa ki tuyap duragindan bir durak onceye kadar. Tuyaba kadar gitme yani. En gec bir durak once binmelisin.

trafik saatinde gideceksen yenibosna dan binmek mantiksiz. Cunku trafige takilirsin ama Avcılar sonrasi da otobuste binecek yer olmaz. Eger olu saatte gideceksen istedigin yerden bin ama kalabalik vakit ise avcilardan bir durak once bin. Cunku avcilar dan sonra çok dolu oluyor.

Ayrıca ne kadar gidersen otobüse de o kadar az para verirsin. O otobüslerde mesafeye gore pars veriyorsun.

Neredeyse butun ayrintilari verdim galiba

ykyt

Ha illa oturarak gideyim dersen yenibosna da in ilk duragindan bin hadimkoye

ykyt
1

mobil görünümden çık