Sevgili arkadaşlar ben 2008 yılından beri dell 1520 insprion laptop kullanmaktayım. Bu alet yaklaşık 6 aydır ben ne zaman online tam ekran dizi yada film izlesem internet bağlantısını kesip makinamı reset edene kadar tekrar kablosuz ağlara bağlanmıyor.
makinada windows vista , ad aware ve microsoft security essential yüklü idi.
yazılım yada virüs vs sorun var diye makinaya format attırdım windows 7 yüklendi ve bende sırasıyla microsoft security essential sonra silip avast yükledim.
ama sorun devam ediyor online sadece tam ekran dizi bazen de oyun oynarken başıma geliyor.
yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

 

bir süre sonra güç tüketimi olmasın diye kapanıyor olabilir. aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcısının özelliklerini kontrol et.

sutlu nescafe

sutlu nescafe'nin dediğine öncelikle bir bak. Driver veya winsock problemi olabilir. Aşağıdaki makaleye bir göz atıp winsock reset olayını deneyebilirsin. En kötü ihtimalle network bağdaştırıcısını kapatıp açmayı deneyebilirsin start>run>ncpa.cpl yaz enter'a bas ordan kablosuz ağ bağdaştırıcıya sağ tıkla disable/enable yap. Eğer bu sorunu çözüyorsa bunu yapacak script yazılabilir.

support.microsoft.com

ned flanders

yanıtlarınız için teşekkür ederim. sutlu nescafe nin dediklerini yapabildim çalışan diğer bilgisayarım ile birebir aynı ağ bağdaştırıcım. ned flandes bahsettiğin makalenin linkini verebilir misin? çok teknik bilgim yok ama birde onu okuyup anlamaya çalışayım.

siyam kedisi
1

mobil görünümden çık