arkadaşlar evimizin çatısı kiremit. su akıtıyo ve tavanlarımız nemli durumda şu anda. usta kiremitin altına membran yapalalım suyu almasın betonunun üzerine de izocam yapalım yalıtımı sağlasın diyor.ev 150 metrekare, birde omuzların tamir edilmesi gerektiğini, çinko akarların onarıma ihtiyacı olduğunu söyledi. kdv dahil 9500 tl istedi.

membran yapılınca izocama gerek olur mu?

bunun yerine kiremiti atıp ondüline yapmak daha mantıklı olur mu?

fiyat makul mu?

 

Membran su gecirmemesi icin, izocam isi yalitimi icin. Bence kiremit iyidir. Fiyat icin bir sey diyemeyecegim, metrekare ve iscilik fiyatlarinin dokumunu isteyin, kafasina gore mi fiyat cekiyor anlasilir.

fortisvita

Bir iki ustadan daha fiyat alsan iyi olur. Fiyat normal gibi geldi... Arkadaş çatının kiremitlerini değiştirtti komple 5000 tl tutmuştu...

inanmazsan inanma

fiyat konusunda bir bilgim yok lakin şöyle bir durum var; anladığım kadarıyla sizin çatıyı komple kaldırıcaklar da bunu kış aylarında mı yapıcaklar? hem soğuktan hem yağmurdan bu sefer evin içinde su almayan tavanlar da nemlenicek boyasını kusmaya başlıyacak. eğer kışı idare edebileceğiniz bir durumdaysanız baharı bekleyin derim ben. yaşadım biliyorum inanılmaz sinir bozucu, şelalemiz vardı bizim oyle kartonpiyer düştü filan ahaha. ama dediğm gibi bu iş kışın olmaz. yok usta ben işimin ehliyim kışın da yaparım diyorsa onu bilmem ama yaptığı çatının garantisini versin. sonrasında yaptığı çatıda problem olursa gelip düzelticek bir adam olsun.

nwnd
1

mobil görünümden çık