bol tişört bol kot giymeyi seviyorum. rahat rahat sıkılmadan. ama kızarkadaşlarım her zaman bir beden küçük kotun ve bir beden küçük tişörtün bana daha çok yakışacağını söylediler. eğer 'meh' den 'damn' e geçmek istiyosan biraz giyimine dikkat et dedi.

şimdi ne yapsak acaba ? böyle dar giyen erkeklere sorum olacak ilk. bir hareketinizin kısıtlandığını hissediyor musunuz dar tişört giyerken. iki dar kot pantolan giyerken taşşaklar sıkmıyor mu hiç ? nasıl rahat ediyorsunuz

bir de genel olarak kadınlara. hakkaten böyle vücudu teşhir eden üstler giyen erkeklere artı puan veriyor musunuz ? gercekten bol tişört bol kargo pantolan giyen rahat tpiler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

disclaimer. dar dediysek o kadar dar değil hani vücudu belli eden sadece. tabi insan olarak çok abartacak derecede dar giyinmekten bahsetmiyorum. biraz daha fit biraz daha küçük diyorum sadece. lütfen ona göre cevap verin.

 

Ben hep slim fit giyerim daha hiç rahatımı bozmadı. Dar pantolon diyince de 3 numara küçük demedik hacı, niye sıksın. Nomal düz kesimli ya da slim kesimli kotlar da gayet rahat. Genital bölgede de en ufak rahatsızlık vermiyor. Sen kafanda liseli rock özentisi çocukların falan giydiği skinny pantolonları canlandırdın heralde :)

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

Kadın olarak diyebilirim ki, streç sayılmayan, normal darlıkta yani düzgün beden tişörtler vücudu belli etmez fazla. Sadece göbeğiniz falan şişmansa onu gösterir. Olması gereken bedenden büyük beden giymek kimseye yakışmıyor bence, tabii küçük giyinip sosise dönmek de.

whoosie

abi şimdi bu tamamen sana bağlı. eğer fit bir vücudun varsa dar gayet yakışır çünkü vücudunun hatlarını ortaya çıkarır. ama eğer göbeğin,yağın varsa yine ortaya çıkaracağı için bol giyinmekte(çuval demedik,regular fit iyidir) fayda var.

ben son kaç senedir bilmiyorum ama her zaman fit,slim fit,gerektiği zaman skinny giyiyorum ve kadınlarımızdan hep artı puan alıyorum. ha ne giyersem giyeyim vücuduma dar geliyor o ayrı birşey

taşaklarda bir süre sonra alışıyor merak etme

GibsonRules

7-8 yıl önceki kıyafetlerim şu anda çuval gibi. ben bunları nasıl giymişim diyorum. üstelik daha zayıftım. giydiğin kıyafet cuk oturmalı. bir beden küçük giy dediyse bariz o kıyafet sende bir beden büyük duruyordur.

syangela

bunlar hep seri uretimin sonuclari. hazir giyim sana gore olcup bicmiyor, bir ortalamaya gore dikiyor. sen de umursamiyorsun alip giyiyorsun demek ki.

bana da kalirsa ne bol ne dar, kendi bedeninde giyinmek lazim. yani mesele tarz/cizgi "style" dedikleri seyde.

idexo
1

mobil görünümden çık