bi de böyle çikolata gibi kokan parfüm var mı yahu piyasada? güzel olur çikolata kokusu, mutlu eder adamı.

lolita şeker gibi kokuyor kakaodan ziyade. sanırım başka bişey. ama tarif edince ben de aynı kokuyu duydum. bakalım neymiş.


kadin parfumu mudur?


@sparkle kiddle
valla ben erkekten almıştım kokuyu, bilmiyorum tam.


axe çikolatalı var. o olabilir.


@ben smyrna
axe dark temptation'ı diyorsun, onun kokusunu biliyorum, denemiştim. deodoranttan ziyade parfüm olarak soruyorum çikolatalıyı.
bi de o değil pötibörlü olan.


çukulu duş jeli var ondan olabilir.


@kedi ebesi
yok değil.
çukulu duş jelini kullanıyorum zaten şu an palmolive'in. çukulu parfümü de o yüzden sordum, baştan aşağı çukulata kokayım diye :)


krem olabilir mi? vaselinin kakao yağlısı aynı tarif ettiğin gibi kokuyor bence, hatta sürdüğümde tatlı istiyor canım hep.


@mayaa
valla bilmiyorum, ben parfüm sandım ama krem de olabilir.


www.fragrantica.com
şu sitede çikolata ve kakaolu arayınca bikaç şey çıktı ama bakacam bakalım.


Valla bir kadin olarak soyluyorum, o potibor kokan vanilyali parfumlerden yeminlen bunaldim artik, sikmayin lan sunu!


Piyasadaki en net çikolata gofret kokan parfüm = Montale Chocolate Greedy.
100 ml 330 tl, aşırı kuvvetini de göz önünde bulundurursak, seveni için bedava, bitmez o 100 ml.
