1.86 boy/100 kg orantısında, payı artırma imkanım olmadığından paydayı azaltmak istiyorum. KİLO VERMEK İSTİYORUM kısacası.
Ama canım manyak gibi bişeyler atıştırmak istiyor. Su falan içiyorum ancak engel olamıyorum yemek yeme isteğime.. Bütün gün bilg. başında oturduğum için de kilolar gitmiyor haliyle durduk yerde.
İnsanı tok tutacak, ancak kilo aldırmayan birşeyler biliyor musunuz en doğalından?
(leblebi falan diyorlar ama?)

 

katabolik gıdalar var ama, kulaktan dolma edindiğim bilgiler bunlar.
www.drkaslow.com

kobuzchu kiz

Olaya glisemik indeks olayını öğrenmekle başla bence. Kan şekerin düştükçe açlık hissediyorsun bunu geciktirmek amacıyla doymak için doğru besinleri seçmelisin.

Metabolizmayı hızlandırmak için ara öğünlere yönelmelisin.

Ani kilo vermemelisin, ilk etapta yaktığın kaloriyi arttırmaya çalışırım yerinde olsam.

Katı diyetler uygulamamalısın.

Aldığın kalori miktarınla oynaman akıllıca olabilir. Daima aynı kaloriyi tüketirsen vücudun buna alışacak ve daha az enerji ile çalışmaya başlayacaktır. Haftada birkaç gün yüklenmen vücudunun yaktığın kaloriye alışmasını engeller.

İşin gücün arasında yazdım bölük pörçük oldu, fikir vermesini, araştırmaya itmesini umuyorum.

dyna

sürekli tat arttırıcılı (monosodyum glutamatlı) besinler alırsan sürekli acıkırsın. zira kendisi kan şekerinizi hızla yükseltip hızla azalttığı için acıkırsınız. meyve yiyin arkadaşım. kayısı yiyin. günde en az 2 litre su iç.

atrin

cumartesi sabahları NTV'de yayınlanan bi program var 5 kere 5 adında. onu takip et bence. orda bu işin yurt dışında okulunu okumuş sarışın bi hatun var diyet uzmanı. bahsi geçen hatun kişi bol bol bu istediğin tavsiyelerden veriyor. mesela bi keresinde küçük draje çikolata kıvamına getirilmiş keçi boynuzlarından çıkarmıştı ekrana. bol bol da anlatmıştı öyledir böylerdir diye. çok pratik bilgiler söz konusu. hem programı izlemişken ekstradan stil sahibi olma falan gibi hususlarda da bilgi edinirsin. hem filinta hem de tarz biri olur çıkarsın. bu kardeşine de dua edersin. kolay gele...

follus cerebralis

o acıkma hissi kan şekeri düşüklüğü ile ilgili olabilir gerçekten. ben de çok katı diyetlerden yana değilim ancak acıkıldığı zaman ne bileyim kuruyemiş cips kızartma karbonhidrat ağırlıklı şeyler yeneceğine, meyve yense, kızartmalar ve yağlı yiyecekler yerine sebze ve ızgara tercih edilse, çok faydası olabiliyor. ayrıca bilgisayar başında oturuyor olmak hepimizin sorunu ama günde 1 saat yürünse, ya da hafif tempoda koşulsa çok rahatlatıyor, ya da spor yapmak bi spor salonuna yazılıp düzenli olarak gitmek lazım. spor falan da olmuyorsa meyve yemek en güzeli açlık hissi geldiğinde.

beatlephan

besin değerlerini bilmiyorum ama mısırın kalorisi çok yüksek değildir herhalde. bir avuç mısırdan bir tencere patlamış mısır oluyor. ben diyet yapıyo olsam paso patlamış mısır yerim.

emuncipation

öğünlerde bulgur pilavı benzeri şeyler ye biraz. çok acıkınca süt iç. şeker katılmamış musli de yiyebilirsin.

arnold schwarzeneger
1

mobil görünümden çık