Hem fikirleriniz, eğer varsada doneleriniz benim için değerli. olmadı söylediklerinizin ortalamasını alırım artık :(
ödev 5 puan üzerinden o yüzden çokta korkmuyorum, lanet olsun bilkentin homework sistemine, sanki lisedeyiz...

bahsettiğin konu hiç de "spesifik" değil. demek istediğim, "adam gibi şartlar", "orta-üst", "zengin", "beyaz türk" gibi kavramlar istatistiksel ve ekonpmik anlamda bir şey ifade etmiyor. ama aradığın gelir dağılımı adaletsizliği ile ilgili bilgiyse, "gini katsayısı", "lorenz eğrisi" gibi metodolojik altyapısı olan konulardan alıntı yapmanı öneririm.
www.tuik.gov.tr
www.mahfiegilmez.com
gen.tobb.org.tr
"yok benim sabit fikirlerim var, onları destekler görünecek veriler arıyorum" diyorsan, sevdiğin politikacılardan alıntı yapabilirsin.


tüik'te %10'luk dilimler halinde hanehalkı gelirleri var. orada tepedeki bir veya ikiyi alın, o işte. bence bir ama iki de olabilir.
