
ekonomiyle alakalı olsa gerek, yeterli reklam ve yayın geliri sağlayabileceklerine inandıkları ülkeleri de alıyorlar, israil o yüzden avrupadaki her şeye dallar mesela..


İsrail'in "Avrupa ile tarihi bağlar" nedeniyle organizasyonlara alındığını bir yetkili açıklamıştı ama tam aklımda değil hangi kaynakta okuduğum.
Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan Avrupa Konseyi'ne üye olduklarından ve biraz da siyasi nedenlerle bu organizasyonlarda yer alıyorlar sanırım. Yine Kazakistan'da Avrupa'da sayılmakta ve Avrupa Konseyi'ne katılma hakkı legal olarak var.
Ama Katar ne alaka dersen, gerçekten ben de bilmiyorum. Hiç duymamıştım daha önce Katar'ı.


Litvanya'da düzenlenen avrupa güreş şampiyonasına katılmış Katar.


rusyada katılıyor. denildigi gibi para ve reklam ana temel. seyirci çoklugunuda katabiliriz.


Ermenistan, Gürcistan ve Azerbaycan Avrupa'nın coğrafi sınırları içinde zaten. Kazakistan'ın da bir parçası Avrupa sınırları içerisinde kalıyor.
upload.wikimedia.org(orthographic_projection).svg
Ama İsrail tamamen saçmalık, sıçayım onun tarihi bağlarına. İsrail giriyosa Katar da girsin, hatta Katar İsrail'e girsin.
