bir bayan arkadaşım kariyer.net'ten Simtec Sistem Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye çağrı merkezi elemanlığı için başvurmuş. şirket olumlu bulmuş görüşmeye çağırmış. telefonla görüştüğüne göre sigortalı, 09,00-19,00 iş saatleri, yol ve yemek masraflarını karşılıyorlarmış. maaş hakkında da bilgi vermemişler. maaş ne kadar verirler bilgisi olan var mı? daha önce çalışan şirketi bilen ve halen çalışmakta olan var mı? ayrıca şirket nasıl bir şirket? mersin'den istanbul'a görüşmeye gelecek kadar değer mi? maddi sıkıntıda olduğu için de bir an önce girmek istiyor yanlış bir karar almasın.




 

her seferde yüzlerce kişi çağırıyorlar görüşmeye. alacakları kişi 5 yada 10 eğer çağrı merkezi geçmişi, iyi bir ses tonu ve kendini düzgün şekilde ifade etme yeteneği yoksa hiç bulaşmasın.

dokunmakalbime

konuşması ses tonu iyi ise işe alınır simtec in anadoludaki bir çağrı merkezinde çalıştım asgari ücret veriyorlar ist. da muhtemelen biraz daha fazlasını alır.

kevin durant

ben gitmiştim zamanında 100 kişiyi eledim :D 3 kişi kalmıştık 2. görüşmeden sonra ücret paketi açıkladılar. 1000 tl :D %30 evlet kesintisinden söz ediyolardı :D dedim ben 100 kişi ile 700 lira içinmi ağız dalaşı yaptım gülüştük fln ziktiri çaldım

netadam
1

mobil görünümden çık