herkes gördüğünü paylaşsın ona göre çıkalım.


yukarıda kalabilir mi? herkes görsün ona göre önlem alsın.

teşekkürler.

 

mecidiyeköy acıktı gençler, osmanbey ne durumda harbiye?

oncrossfire

etfal hastanesi ve gazi sinemasi girisi polis ve direnisci yigili. canli yayin.

kratos

Tarlabaşı mı, yoksa şişli tarafından gelmek mi mantıklı ?

Hayalperest Vişne

taksime iki taraftan da cikis kapali ama ben sisli tarafindan gelenlerin daha kalabalik ve dogal olarak daha acik olacagini dusunuyorum. yine hiltondan ilerisi zor gorunuyor tabi.

kratos

Cevahir önünde çok polis var az anca gaz atıldı insanlar cevahire girdi

oncrossfire

dün gece 1 civarı mecidiyeköyde çevik ve tomalar vardı ilerleyen saatlerde jandarma gelmiş.bu gece mecidiyeköyden gelecek arkadaşlar geç saatlerde dikkatli olsunlar alınmasınlar

yol

Kadıköy'den ulaşım nasıl olacak bilen var mı? Vapurlar iptal edildi diye söylentiler var.

rockandcrops

beşiktaş ve gümüşsuyunda polis saat 8'e kadar sokağa çıkma yasağı var diye anons yapıyormuş, kadıköyden veya anadolu yakasında herhangi bir yerden ulaşıma dair bilgisi olan varsa, bilgilendirirse sevinirim.

slade junkie

mecidiyeköyden gezi parkına dogru her tarafta polis var harbiyeye dolapdere tarafından gelebildik, polis elinde kask vs. gorduklerini goz altına almaya calisiyor

carmine meo

Okmeydanindan Taksim'e giden yol araç trafiğine kapali

Eureka

Su an mecidiyekoyde durum normal gibi. Polisler bekliyor ustgecitin altinda. Anadolu yakasindan gelen otobusler mecidiyekoy meydandan geri donuyor.

inawen

karsisinda ilerleyebilmek icin ev yapimi kalkanlara ihtiyac olan mudahaledir. Belli alanlari kapatan polsi sayilari surekli degisiyor. En cok polis dolmabahce besiktas arasinda. Diger bolgelerde genelde 20-30 kisiyi gecmiyor. Bazi yollari en fazla 10 tane polis tutuyor. Binlerce insan ondekilerin tuttugu kalkanlarla agir adimlarla ilerleyebilir.

sfist
1

mobil görünümden çık