sevgili duyuru ahalisi,
apple ile samsung arasında kalmış durumdayım. her ikisinin de son sürüm tabletlerinden birini seçmek niyetindeyim.

istediğim en önemli şey, sorunsuz olarak office programlarını da kullanabileceğim bir tablet. tez yazarken arada not almak gerekiyor ve kütüphaneydi yoldu gezerken kolaylık olsun istiyorum.

hangisini tavsiye edersiniz?

 

normal sartlarda ipad ama soylediklerin kafami karistirdi biraz.
sorunsuz office programi istiyorsan tablet dogru bir secim olmayacaktir. not almak icin kalem gerek. samsung note serisinde veriyor kalemi ve not alma programlari mevcut. ipad alirsan da stylus kalem alip not tutabilirsin. ama dedigim gibi office programlari isi bozuyor.

lorenzen

ben iphone'da pages kullaniyorum. macte de oyle yine, gayet iyi senkronize de oluyorlar..

ayrica notlari ben not uygulamasina aliyorum mumkun oldugunca, o da yine icloud uzerinden macteki not uygulamasiyla senkronize oluyo.

samsungu bilmiyorum.

vital
1

mobil görünümden çık