selamlar filmde bir adam vardı , ölmüş karısına ölmemiş gibi davranıyordu, yani her gün kaldırıyor giydiriyor, saçını tarıyordu. ayrıca karısını bir kimyasal ya da bitkisel karışımla yıkıyordu ki karısı hayata geri dönsün. hatta geri döneceği günü bile söylüyordu. sonlara doğru buna şahit olan kişi bir video kaset bulmuştu da olayı anlamıştı. sonunu söylemiyim bari anlayan anlamıştır zaten şu ana kadar.

kulağa öyle gelmese de çok duygusaldı. kısa bir filmdi ve 3 extremes gibi bir toplamadaydı sanki. ama bulamıyorum, hatırlayamıyorum. bir bilen var mıdır acaba ?


 

"en.wikipedia.org(film)"

tırnak içindeki kısmı kopyalayıp yapıştırın.

lejant

Merhaba, Japon ve ya kore filmi degildi o. Sean pennin bir kisa filmi ve kisa film tarihinin en iyilerinden birisi.uzakdogudan bir filmden esinlenme filan oldugunu sanmiyorum. yada ben bilmiyorum. 11-9-01 isimli kisa film denemelerinin bir parcasi. film 2002 yilinda yapilmis. eger dedigin gibi bir film varsa ve bundan yeni ise bundan asirma olabilir. ya da esinlenme. bir bak istersen www.youtube.com

pie

saam gaang - going home'dur dediginiz film. bulunmasi biraz zor. saam gaang 2002 diye aratirsaniz karsiniza cikar.

satine

three, bende var o film. tanıdım hemen.

sharon and hope

lejant , satine cok teşekkürler, adı "going home" du evet. film "three extremes" de değil "three" isimli toplamadaymış.

www.sogoodreviews.com

sharon and hope şimdi gördüm mesajını, teşekkürler, bende de varmış, aradım buldum :)

pinking of you
1

mobil görünümden çık