Allah var yıllardır adamakıllı bir hediye almadım,ev eşyası filan aldık,hakaret gibi.
Şimdi şöyle hoş bir hediye almak istiyorum gururlansın.taksın,takıştırsın,giyinsin ya da.çok takı takan biri değil ama kıyafet de basit olur gibi..şaşırdım,alın derdimi elemimi,bir özüm bulalım

Kişi annem oluyor

 

Fotoğraf makinesi, cep telefonu falan alabilirsin.
Hatta paran varsa yakınlarda termal otel rezervasyonu vs de olur.
Ya da sade pırlanta kolye de olabilir. Kıyafet basit olur, bir de anne zevkini tahmin etmek zor olabilir.

whoosie

arişte falan indirimli veya outlet ürünler olabiliyor. ben anneme tektaş yüzük almıştım. karatı falan çok düşüktü ama onu düşünerek pırlanta almam, onun pırlantası olması çok hoşuna gitmişti. hala da der oğlum bana yüzük bile aldı diye.:) 400 500 tl ye bu işi halledebilirsin. hatta bütçen daha fazlaysa daha büyük veya üzerine de başka bir hediye daha alabilirsin. önce diğerini verirsin sonra ha bir de bu var unutmuşum diye komiklik, şakalarla olayı bezeyebilirsin.

edit: ben kocaelindeki outletten bir mağazadan almıştım. adını hatırlayamadım. eğer direk mağazaya falan gidersen pazarlık şansın da olabilir.

armatür

Kıyafet niye basit olsun? Pazardan tişört alacak değilsiniz, kaliteli bir markanın trikosu gayet de hoş ve ömürlük bir hediye olur. Fular severse, yanına fular da olabilir veya zarif bir broş olabilir.

saatgeceninonikisi

kesinlikle altın takı!!
daha zenginsen daha değerli bi taş/maden de alabilirsin tabi.

pinkket
1

mobil görünümden çık