wotlk zamanından beri oynamıyorum bi an kafama esti torrentten yukleyecem de şimdi neyi indirecegime karar veremedim.


World of Warcraft Cataclysm 4.0.6 enGB No Install 23 gb, şöyle bişey var. bu yeterli mi yoksa başka bişey var mı ?

edit: değiştiriyorum soruyu şimdi elimde tbc ve ilk paketin keyleri var oyunu normal siteden indirmeye başladım starter gibi bişeyde şimdi yapmam gereken ne ?

 

private server mı istiyorsun ?

1 saat bende 50 dolar

soruyu değiştirdim hocam

evil genius

molten-wow üyelik alırsınız.en iyi priv şu an orası

4.3.4engb cataclysm no nstall indirirsiniz

aşksız prens

normal siteden indirdiğine mist of pandaria da dahil

clones

private değilde gercegini oynamayı dusunuyorum dogru yoldayım galiba son soru şimdi elimde hiçbirşey olmadıgını farzedersek direk aylık ucreti odeyip mi oynuyorum yoksa cd keyleri almam gereklimi gerekliyse hepsini mi alacagım?

evil genius

private server ne yaaa? noob işi
evil doğru yolsasın, oyun inecek. ama panda diyarlarında gezinemeyeceksin. keyler nereye kadarsa o kadar oynayabilirsin.
yok oynıcam diyosan gidip yeni paketleri, haliyle keyleri alman lazım, evet.

nax

yani aylık ucretin yanı sıra cd ucreti de vericem oyle mi :(

evil genius

elinde key yoksa evet ayrıyetten cd ücreti vericeksin.

clones
1

mobil görünümden çık