
kanka edin seni şişirsinler.


Blog açıp ziyaretçi bulamaman bir sıkıcılık değil. Milyarlarca blog var internette, kısa vadede bir başarı bekleme, uzun vadede de şansın yüz binde bir falan.
Sıkıcı olmamak için çok oku çok gez çok izle. Deneyimle bir sürü şeyi. Deneyimledikçe anlatacak hikayelerin olur. Anlatacak enteresan şeyleri olan insanlar da sıkıcı olarak nitelendirilmez genelde.


sıkıcı olup olmamak gezip görme,okuma ya da zeka ile ilgili bir olay değil...
karı kız ortamın varsa,zenginsen ya da başkalarının senden bir çıkar sağlayacağı meziyetlerin varsa hiçbir yerde sıkıcı değilsindir.


gorki doğru diyor. ne kadar kullanılırsan, ne kadar arkadaş görünümlü tipler senden çıkar sağlıyorsa o kadar popülersindir, karizmasındır, el üstünde tutulursun.
benim 1-2 tane arkadaşım var bu yüzden sadece. kendimi de sıkıcı olarak düşünmüyorum bu yüzden.


sıkıcı degilsiniz. ben de kendimi oyle aptal saptal muhabbet eden bos yere cene yoran biri olarak gormuyorum. sanirim boyle olamadigimiz ve saksakcimiz yok diye, boyle oluyor.
takma bence, oldugun gbi iken ne yapabiliyosan oyle olsun birak. maymun olacak halimiz yok ilgi cekelim diye.
