Not: internetten belitilere baktim, yazanlar arasinda sadece akinti yok bende.

kabakulak geçiriyor olabilir misin? her ikisini de geçirmiş tecrübeli biri olarak belirtilerin, özellikle de ağrıların çok benzediğini söyleyebilirim.


benim bir kulağım duymuyor orta kulak iltihabı yüzünden. ne olursa olsun doktora git. çok tehlikeli.
moralini bozmak istemezdim ama şu noktada kafadan kullanacağın bir antibiyotik zararlı olabilir.


acile gitsen bakmazlar mı?kulak ağrısı çok fena bişey.orta kulak iltihabı ben de geçirdim,ağrıdan ağlamıştım.evreka haklı,kafana göre ilaç alma,antibiyotik çok ciddi bi ilaç.acile git,kulağım çok ağrıyo de,belki bakarlar.


kabakulak geçirmiştim çocukken, o yüzden onun olmadığına eminim. sanırım acile gidebilmek için bile en iyi ihtimalle yarın sabahı beklemem gerekecek.


augmentin etkilidir orta kulak iltihabına, hemen 2x1 dozunda başla ve zaman kaybetmeden doktora görün yine de. arveles veya etol gibi bir ağrı kesici ile de enflamasyonu engellersin kullan derim.
geçmiş olsun.


biraz araştırdım ne yapılabilir diye ağrıyı kesmenin basit yolları var,seni yarına kadar belki idare eder.sakız çiğne,soğanı sık suyunu sadece 1 damla fazla değil,kulak kepçene süreceksin,ılık tuzlu su damlat.saç kurutma makinesi ılık şekilde düşük ayarda 10 cm uzaklıktan kulağa tut.kulak kepçesini sallayacaksın.bunlar ayrı ayrı tabi.bir dene istersen belki biraz rahatlatır,yarın da mutlaka doktora git ama.geçti diye boşverme.bu arada tuzlu suyu da abartma.
