pasaportumuzda israil damgası varken lübnana gitmek önerilmiyor o kesin. peki pasaporta lübnan giriş çıkışı eklemek ileride ab ya da abd vizelerinde sorun çıkmasına neden olur mu?




 

defalarca lubnan a giden bi arkadasim su anda abdde ogrenci.
israil vizesinin lubnanda sorun cikarttigini ilk defa duyuyorum, iranla karistiriyo olmayasin?

edit: bugun de yeni bi sey ogrendim duyuru sayesinde:) ne biliim lubnan a gittim, ayni bizim gibi bi ulke ne problem olcak diye dusundum tabi ama kazin ayagi oyle degil:) hizbullah kontrolunde olan da bi bolge de var sonucta. nedir bu orta dogu ulkelerinin birbirleriyle alip veremedigi, takilsalar ya kardes kardes:P

euteamo

Bütün Orta Doğu 'yu gezmiş birisi olarak Lübnan'da İsrail damgasının sorun çıkardığını söyleyebilirim. Önce Lübnan'a gidip, o damga ile İsrail'e giderseniz en fazla sizi 1-1,5 saat sorgulayıp terletirler. Ama İsrail damgalı pasaport ile Lübnan'a giderseniz deporte olmanız olası.

Orta Doğu vizeleri ayrıca pasaportumun her yerinde mevcut, ama hiçbir zaman ABD veya Schengen vizesi almama engel olmadı.

hiko seijuro

dogrudur. israil özelinde. 5 sene boyunca eger pasaportunda lübnan damgası varsa giremessin israile. israil konsoloslugunu ararsan yok öle bişey diyebilirler ama uygulama hala yururlukte.

ama avrupa veya amerika sadece lübnana girdin diye seni reddetmez.

underdog on top

geçen sene beyrut'a gittim. geçen hafta ispanya'dan schengen aldım.

merhum

Lübnan'ı bırak, İran'a gittikten sonra dahi İSrail'e girebilirsin, sınırda daha uzun tutarlar sadece. Uzun yıllar İsrail'de yaşamış ve pasaportunda İran damgasıyla girmiş birisi olarak bizzat tecrübeyle sabittir. Lübnan'da aynı şekilde sorun çıkartır, ama çok ciddi bir şüpheleri yoksa içeri alırlar saatlerce süren sorgudan sonra.

asime velioglu
1

mobil görünümden çık