Arkadaşlar, daha önce anlattığım komşular terbiyesizlikte sınır tanımıyor.Paspası geri aldım diye beni suçlu çıkarmak üzereler. Bu apartman teyzelerinden nefret ediyorum ya. Bir saattir vır vır ötüyolar başımda, evde canları sıkılıyor herhalde. Yok efendim pismiş de paspas parası neyse verirlermiş. Kediyi de sepete alıp başka yere atacaklarmış. Şikayet varmış. Almayın kediyi o zaman apartmanın içine ben de almıyorum dedim, işte kapı kapanırken aradan giriyormuş. Sinirden ne yapacağımı şaşırdım.




 

olayın öncesini paylaşsan anlarız, direk dan diye yardırmaya başlamışsın baya kızmışsın belli...

basond

@basond +1

ayrıca haykırarak güldüm.

refreshing towel

arkadaşlar bu 2 olduğuna göre öncekinde paylaşmışım bi daha mı yazayım hepsini

chuck

peki,
camı pencereyi aç hava girsin biraz. sakinleş.

cecilia

gelip dövelim? abisiyiz. ona göre bu kıza tokanmayın deriz.?

yapma volkan is back

yok eski duyurunun linkini uraya kopyala yapıştır yap tıklayalım okuyalım.
bunu demek istedim.

basond

ben senin yerinde olsam ufak çaplı bir kıyamet koparır, gözlerini korkuturdum.
ki bunu planlı olarak değil, gerçekten delireceğim için yapardım.
sen nasıl çıldırmadın hayret?

deli deliden korkar.
sana bulaşmaktan korkacaklar.
yaşlı, teyze, amca falan diye sessiz kalmanın anlamı yok, "eeeh yeter ama artık" diye giriş yaparak ayağa kaldır ortalığı.

ayrıca senin yerinde olsam bulduğum her türlü pisliği de paspasın üstüne atar, öyle kullanırdım.

terbiyesizler.

blatta hiberna

amına koyim onların ben.

fukka

hehe deli deliden korkar +1. mini bi cinnet her seyi cozer.

vaktiyle, karsi komsu bile demiyorum bak karsi apartmandaki teyze bizdeki muzikten rahatsiz olmus (ergenlik tabi volum yüksek, haklı sayılırdı) bi gun camda karsilasmistik cemkirmeye baslamisti, aynen karsilik verdim. bi 10 yıl oldu hala karsilastigimizda iceriye kacar. ohh miss.

aksi kanitlanmadikca cocuktur

Of sinirlerim bozuk hala, kapıma kağıt yapıştırıcam bu paspasa dokunmayın diye, yazık zavallı kediye sinirlendim bunlar yüzünden, nasıl insanlar var ya

chuck

300lbs apartman teyzelerinin ve araba sileceklerini kaldıran emekli albayların karaciğerlerine yumruk atma istegi bende asırlardır mevcut. geleyim?

Hyyerr

@Hyyerr, gel valla öyle pis içimde kaldı ki anlatamam

chuck
1

mobil görünümden çık