Gece yatış kilosuyla sabah kalkınca en 1 kilo fark ediyor.Bu kilo nereye gidiyor ?




 

şu kapının altında bir delik var. oradan akıp gidiyor.

jo wilfried tsonga

terleme işeme sıçma karşim

kargn

i78.photobucket.com

Bu arkadaş gelip alıyor.

bahçelidevlet

ula cevaplara bak, duyurudan soğudum.

uyurken de kalori harcanıyor. hatta 8 saatlik uykunun 1 saatlik yürüyüşe denk geldiğini(harcanan kalori açısından) okumuştum bir yerde.

juninho77

otu boku duyurudan soğuma fırsatı gibi görmenize bitiyorum.
1 kg yağ yaklaşık 7000 kaloriye denktir (temel fitness bilgisi). 7000 kalori bir insanın ortalama 3,5 günlük enerji ihtiyacıdır. yani: 8 saatlik uykuyla olacak iş değil o, anca işeme sıçma terleme ile olur karşim.
yağ yakarak gitmez o kadar malzeme. protein yaksan karaciğerin ve böbreğin iflas eder. bi boktan anlamayıp internetin doğru ahmet'i olma çabanız takdire şayan.
olay basit bir tartı hatasından ibaret.

kargn

kardeş sen ne saçmalıyon, uyku esnasında ne işemesi ne sıçması koca koca insanlar töbe töbe. bi boktan anlamayıp internetin doğru ahmet'i olma çabanız takdire şayan demiş bi de verdiği argümanlara bak sdfjkds

juninho77

lan zübük, kalori harcanıyor demişsin de sen harcanan kaloriyi puf olup uçuyor mu sanıyorsun? Terle gidiyor işte o da.

adama bak, gelmiş 1 gecede 1 kilo yakarsın gibi çocukça bir iddaa atıyor ortaya, bir de milleti fikri olmadan zikri olmakla suçlamış.

bahçelidevlet
1

mobil görünümden çık