[q]
(10) 

Ankamall

Buna ne zaman ankamöl denmeye başlandı? Niye yumuşak o arkadaş? 1.5-2 yıl önce bir yerlerde bir şeyler oldu, evrende bir anomali gerçekleşti birden herkes böyle demeye başladı. Lan ankamol diyordunuz eskiden neyi yetmedi. Möl ne la?




 

mol de değil möl de değil gibi. böyle "gol" der gibi mol diyoruz :D

kotu amacli yazar hesabi

mölü yumuşaklığı şey etsin diye söyledim. Anlamadım yani ne alaka möl. düşünüyorum düşünüyorum bir sebep gelmiyor aklıma. Kim çıkardı abi bunu?

bahçelidevlet

Ben 1.5-2 yıl önceye kadar herkesin doğru düzgün mall kelimesi okur gibi okuduğunu hatırlıyorum. Kimse ne üdüğü belirsiz bir yumuşatma koymuyordu. Sonra noldu bilmiyorum, daha kibar geldi herhalde insanlara. Mall abi bu ingilizce kelime zorluyorsun bari düzgün oku. İlginç.

bahçelidevlet

anlamını sorsan çoğu bilmez ama. zamanla değişiyor bazı söylemler. orospuyada eskort diyollar artık.

vur joker vur

dolar'ın l'sini incelterek söyleyenler gibi bu da. ben ankamol diyorum çünkü "mall" mol (kalın) diye okunur.

boo ya moon

www.youtube.com

mobilemob

ek bina yaptılar adını da migrosdan ankamole çevirdiler.

cekilmis gayfe

allahin teypi tape oldu ya daha da sasirmam

mazungu

Ankamall diyen dolmuscu amcalar Ankamôl diyen tipten evlâdir.

atmosphere

Daha mı kolay? Neresi daha kolay anlamadım.

bahçelidevlet
1

mobil görünümden çık