Selamlar ofislerin efendileri, teknoloji severler

benim aklimda bikac lazer yazici var ama abi bakiyorum hepsinin özellikleri cok benzer, simdi bana söyleyebilir misiniz aradaki farklar ne? ya da sunu kullandim iyidi filan seklinde önerilere de acigim.

örnek su ikisi arasindaki fark ne benim acimdan.

amacim bu arada evde ihtiyacim oldugunda baski yapmak, ayda yaklasik 100-200 sayfa arsi baski alabilirim ayda, ink jetler masrafli ve sorunlu oluyo istegime karsilik... ondan lazer bakiyorum.

www.bimeks.com.tr
www.bimeks.com.tr

 

en iyisi çevrendeki bir dolumcuya gidip. hocam hangi modellerin toner dolumunu yapıyorsun diye sor. saydıkları içinde canon, hp, xerox varsa onları al. brother/lexmark/samsung/epson sıkıntı yaratbilir. dolumcuya sor dedim. çünkü onların orjinal tonerleri cihaz fiyatına yakın oluyor. 30/40 lira verip toner doldurtursan cebin ferahlamış olur.

edit; bunlar renksiz oluyor yani siyah beyaz onu belirtiyim.

dokunmakalbime

o fiyatlara lazer alma. Lazer yazıcıların giriş seviyesi ürünleri bunlar. Sıkıştırır, çeşitli sıkıntılar çıkarır.
Onun yerine mürekkepli alsan bile makbule geçebilir, o fiyata mürekkepli yazıcılarında üst seviyelerini seçmiş olursun. Yavaş olmazlar.

Ben 350 ye samsung aldım yine de ofis için yeterli değil.

saksı

verdigin linkteki iki urunun de farkli modelleri olsa da ayni serisini kullandim. hepsi copu boyladi coktan. onlarla ayni zamanda alinan hp 1018 hala sapasaglam.

entrapmen
1

mobil görünümden çık