4 kişi interrail yapmaktansa daha mantıklı geldi. hem ben ve bir arkadaş daha önce yurtdışında bulunduk hem de ben daha önce çokça almanyada araç kullandım. türkiyede de 3-4 senedir sürekli kendi aracımla araç kullanıyorum neredeyse.

daha önce yapanlar olmuş. ve çok memnun kalmışlar. bir iki yerden aracı satın alın dönüşte ya satarsınız yada bırakır gelirsiniz dediler ama pek güvenli değil sanırım bu iş. siz ne dersiz. nasıl olur?

2 erkek- 2 kız olabiliriz sanırım ama en az 3 kişi olacağız bu garanti. trenlerle uğraşılmasındansa bu daha mantıklı gibi duruyor.

15 gün düşünüyoruz. çek cumh/almanya/fransa/italya/avusturya/çek cumh. şeklinde düşündük. araç kullanmak sorun değil. araçta da yatarız ki daha önce antalyaya giderken yapmıştık buna benzer bir şey.

asıl merak ettiğim en güvenilir ve en ucuz oto kiralama hangi ülkede olur. hangi ülkeyle başlayalım. rotayı ona göre düzeltelim.

şimdiden teşekkürler.

 

diğer ülkeleri bilemicem ancak bu yaz almanyada enterprise diye bir yerden nissan micra yı 5 günlük 87 € ya kiralamıştık ki çok çok ucuz. normalde 25 yaş altı sürücü olunca daha pahalı oluyordu ancak sahibi türk olduğu için kıyak geçti bize.

bu konu cok sevimsiz

(bkz: sixt/@roket adam)

roket adam

Fransa dan aldığımız arabayla italyaya gittik. Sıkıntı olmadı. Ama italyada arabayı soydular. Cami kırdılar, eşyaları çaldılar. Pasa pasa ödedik masrafı. Bu tip seyleri araştırın.

kullanıcı adı
1

mobil görünümden çık