[q]
(5) 

eyeliner-dipliner

pelinn. #544436
hali hazırda flormarın diplinerını kullanıyordum. eh işte diyebileceğim bir ürün. f/p açısından kullanıp memnun kullandıklarınz neler?




 

maybelline ince fırçalı uçlu.

daha dandiği için golden rose tombul şişe(üçgen) bunun ucu daha kalın ayrıca kuruyunca daha kolay dökülüyor.
meybilin daha iyi.

jimjim

indirimde yakalarsanız kesinlikle givenchy alın. parad eyes olan.

kahin ahtapot paul

mac'in jel eyelinerı çok övülüyor kozmetik ortamlarında, açılı fırçayla sürülecekmiş. henüz makyaj yapma becerim olmadığı için denemedim ama öveni çok.

kayranin kedisi

eyeliner olarak lancome artliner çok iyidir, loreal superliner da onun drugstore muadilidir.

değişiklik olsun jel eyeliner kullanayım dersen de mac'inki efsanedir ama drugstore'dan da çok rahat muadilini bulabilirsin, loreal ya da essence gibi.

ceska

the body shop ve rimmel'ın sıvı eyelıner'larını kullanıyorum genelde, çok memnunum. fırçası bildiğimiz tüyleri olan fırça gibi olanları tercih etmiyorum, bu dediklerimin fırçası öyle değil.

olur da günün birinde eli titremeden açılı fırçayla jel eyeliner sürebilen biri haline gelirsem diye eyeliner fırçam bir kenarda duruyor, ama bence çok zahmetli.

slackerbitch
1

mobil görünümden çık