Neden dökülmez?




 

valla süper soru bende çok merak ediyorum.. Bence en tepe noktaya direk besleme olmuyo keratin falan çabuk tükeniyo heralde

veilofsin

www.upstate.edu

bu resime göre anatomik olarak o kısımda bir farklılık var. heralde bununla ilintilidir.

dokunmakalbime

düşündükçe beyin yukarı doğru ısı veriyor, yukarıdaki saçlar piştikçe haşlama misali sapır sapır dökülüyor. Yanlar sakin. Tamamen demin yazdığım bir kurgu :)

mega idea

tamame genetik dökülmeyle ilgili işte.erkek tipi dökülmede tepe ve yanlardan dökülür.arkalar ve favori tarafı genelde daha uzun ömürlü kalır.genlerle ilgili.

jpsartre

saçların dökülmesine neden olan çakra tepe çakrası. ensedeki çakra üçüncü gözün arka tarafı oluyor. o ilgisiz olduğu için dökülmüyor :P çok bilimselimdir.

kediebesi

En basit cevabı saç diplerinin hareketlenmesi ile ilgili. Saç dipleri temasla karşılaştıkça harekete geçiyor. Arka ve yan taraftaki saç dipleri sürekli yastıkla bir temas halinde. Üstlerde ise aynı durum söz konusu değil.

skydreams

ellisinde bile ıslatıp sallanıyor mu diyebilmek için..

drdolantin
1

mobil görünümden çık