[q]
(7) 

araba

Tony Montana #529299
slm arkadaşlar araba almaya karar verdim 2.el 33.000 tl bmw öncelikle elimde nakit 18.000 tl var sahibiyle konuştum beni bankayla uğraştırma senet yapalım taksit taksit ödeyeyim diye adam başka araba alcam dedi olmaz dedi kredi çek dedi şimdi maaşımı aldığım banka bana kefilsiz 15.000 tl kredi verir mi sizce ne yapaym parayı faize verip biraz faizi birikip öyle mi alaym adam satıcam falan dedi arabayı çok sevdim yoksa kredi çekiyim mi ama arabaya çok ihtiyacm var sürekli şehir dışına çıkıyorm otobüslerden bıktım fikir?




 

15 000 e bir araba bul o kadar istiyorsan. bu devirde borca girilmez.

yuto

taşıt kredisi.

charlesbukowskiineksi

hocam allah korusun bir kaza yapsan yükün altından kalkamazsın. 15 bine al. sonra modeli yükselt

inanmazsan inanma

Abicim 18bine gayet güzel arabalar var. Borç morç risk alma bence.

cepeuc

2.el'de modeli ne ? benim bildigim kadari ile bankalar belli model altina tasit kredisi vermez. ama yeni model filansa ipotekli filan verebilir. Alacak isen gidip banka subesi ile gorus.

1917

Muhtemelen 1 kasa kredi çıkar ona arkadaşım yeni arabalar

gündüz m

borç alma, ya da elindeki nakit kadar al. borçsuz para biriktirmek zor. nakitin dururken kredi çek, hem garantin olur hem para birikir.

tukenmez adam
1

mobil görünümden çık