Merhaba,

Burada sıkça karşılaştığım konuyla alakalı (apartman dairesinde köpek besleme) küçük bir bilgilendirme yapmak istedim. Yazılı fotoğrafı eke iliştirdim. Umarım yardımcı olur.


 

işin hukuki boyutu dışında bir de huzur boyutu var ne yazık ki.
adam asansörde ıslaklık görür, kapına gelir köpek tuvaletini yapmış diye, en ufak havlamada zilin çalar, gördüğü yerde kapıyı çarpar vs.

Sarix

işin hukuki yönü de biraz netameli. diyelim ki eviniz cöp ev oldu, evinizde kimya laboratuari kurdunuz kendi kendinize deney yapiyorsunuz, evinizde atik pil biriktiriyorsunuz, evinizde sürekli olarak disariya koku verecek sekilde lahana pisiriyorsunuz.

kat mülkiyeti kanunu diye birsey var ve kamu sagligi ve toplum huzuru gibi iki muglak ölcüt sizin evinizde ne yapip ne yapamayacaginizi belirler. evinizde hayvan besleyemezsiniz diye söylemiyorum bunu, ama bir cözüm önerisi varsa insanlarin, gercekten cözüm önerip önermedigini düsünmek gerekir. ne yazik ki facebook üzerinden dagitilan benzeri metinlerin büyük kismi, son derece karmasik sorunlara mucizevi cözümler öneriyor.

atmacaged
1

mobil görünümden çık