Dün sözlüğe çaylak olarak giriş yaptım. beta arayüzü açıldı ve bende devam ettim. betada 10 adet çaylaklık entry mi girdim ama betada kontrol merkezini bulamadım. ekşinin normal versiyonundan tekrar giriş yaptım. eee bi baktım "henüz 10 entry'yi tamamlamadığınızdan onay sırasında değilsiniz" diyor ve 0 entry gözüküyor. ama başlıklara bakınca benim nickimle girdiğim entryler gözüküyor.

ee ne olcak şimdi?

ekleme: yeni entry girmek istediğimde ise "10 entry girmişsiniz zaten daha fazla girmeniz mümkün değil" diyor.

 

normal sözlük görünümüne dönüp öyle dene

dieselsingle2

betadan normale döndüğümde böyle şeyle karşılaştım zaten. ondan bahsediyorum.

arşivci

sanırım iki arayüz arasında bir sıçızlama söz konusu iletişimden yada içeride tanıdık var ise oradan birilerine ulaşmaya çalışıp sorununuzu söyleyebilirsiniz.

leontikhos

bir de beta'da onay listesinde kacinci sirada oldugunu gorememe sikintisi var.

Mandos

@mandos
evet dediğiniz gibi kaçıncı sırada olduğumu öğrenmek istedim. ama beta böyle bir özellik bulamadım. o yüzden normal versiyona dönüp bakmak istediğimde bu sorunla karşılaştım.

arşivci

beta da onay listesinde kaçıncı sırada olduğunuzu görüyorsunuz artık o düzeldi.

ben ---> kimim tıkladıgında gözüküyor

feodal moruk
1

mobil görünümden çık