hayatımda bu kuzey kampüse gitmiş değilim. şimdi yarın saat 10 sularında "bogazici universitesi garanti kultur merkezi" nde olmam gerek. acaba kadıköy den nasıl gidebilirim buraya?? ha bu arada daha önce hiç gitmedim dediğim gibi, lütfen gecenin o karanlığında kaybolma ihtimalimi veya yeri bulamama ihtimalimi göz önüne alarak cevap veriniz efendim..saygılar, sevgiler..




 

taksi tutsan?
(tamam terkediyorum burayı)

derectus

20:30'da kadıköy rıhtım'dan 125 numaralı iett otobüsüne binersiniz. şoföre sorun, o sizi kampüste uyarsın. en güzeli budur.

onun dışında herhangi bir şekilde beşiktaş'a geçip 43r ve 559c otobüslerine binebilirsiniz.
levent'ten 43r, 559c, 59rs, 59r yakalayabilirsiniz.

dönüşte de ordan geçen herhangi bir otobüse atlayıp zincirlikuyu köprülü kavşakta inin, karşı arabalarına binin.

bu arada benim bildiğim garanti kültür merkezi kuzey kampiste değil uçaksavar kampüste, ondan emin misiniz? ama her halükarda güney, kuzey ve uçaksavar kampüsleri birbirine yürüme mesafesindedir.

dehri

ille ineceğim yerden emin olayım diyorsanız.. akmerkez'den sonra 5. durakta inin.

dehri

vallahi bana kuzzey kampus dediler ama yakınmış herhalde.. @dehri, senin dediğin yollardan birisini yapayım o zaman.. çok teşekkürler yardımların için.. peki saat 11 de otobüs çalışıyor mu oralarda karşıya geçebilmek için. ayrıca hakikaten bilmiyorum oraları şimdi zincirlikuyu kavşağı diye başka bir yerlerde inmeyelim başımıza bir iş gelmesin..:) bu arada bu 125 numara kesin önünden geçiyor değil mi, yani kesin indirir bizi orada??

kalim

evet 125 geçer, belirtin şöföre, kuzey kampus durağında inin. sonra birilerine sorarsınız gösterirler garanti kültür merkezini, uçaksavar kampüste yürüme mesafesi 5 dakikada ulaşırsınız.

kreb17

125 numaralı hattın adı Kadıköy-boğaziçi ünv.- r.hisarüstü. yalnız şöyle bir durum var, iett'nin sayfasında saatlerine bakmak için girdiğinizde bazılarnın mavi renkte yazılı oldugunu göreceksiniz, onlar "deniz subayı lojmanları"na gidiyor yani boğaziçinin ordan geçmiyor diye biliyorum. erken çıkarsanız falan aklınızda bulunsun. iş günleri 20:20, cmt ise 20:30'da son otobus kadıköy'den hisarüstüne. bunlarda bir sorun yok direkt boğaziçi'nin oraya gelecektir.

son olarak kuzey kampusteki ineceğiniz durağın adı "nispetiye", ondan bir önceki "cengiz topel". siz nispetiye durağında indikten sonra yolun karşısına geçip sola doğru biraz yürüyorsunuz, stad göreceksiniz, onun bitiminde sağda girişi uçaksavar kampusun, ve denildiği gibi garanti kültür merkezi kuzeyde değil uçaksavarda.

dönüş ise, taksim'e son otobus 23:15'te. bunu kullanabilirsiniz.

light beam

dehri "akmerkez'den sonra 5.durakta in" demis. akmerkez'i bilmeyenler icin söylüyorum; akmerkez'e geldiginizi etraftaki solaryum bronzu ve sari saclardan anlayabilirsiniz.

zeykur valekov
1

mobil görünümden çık