Günaydın beyler bayanlar.Akşam 19.30'da Eskişehir'den Ankara'ya gidiyorum.23 gibi Aştide olacağım.Bildiğim kadarıyla Milli Kütüphane tarafına servis yokmuş.En kolay şekilde nasıl gidilir? Şimdiden teşekkür ederim.




 

metroya doğru yürü ama metroya girme alt geçitten devam et yolun karşısına çık. taksiye binersen max4-5 lira yazacaktır. veya yürüyebilirsin
maps.google.com

ancak biraz yokuş , uyarıyorum.

sadun.net

taksi en kesin çözüm 5-6 tl anca yazar.

coder6006

aşti'nin önündeki taksiler konusunda uyarmak adına;

(bkz: aşti'deki taksiciler)

yükün fazla değilse yürüyebilirsin. son kısmı bildiğin yokuş ama.

hayley williams ile evlenecek genc

yürüyün. yuruseniz 10 dakka falan surer. emek 8. caddeden eskisehir yolu'na dogru asagi sallanacaksiniz. ben taksici olsam sizi doverdim.

maresalx

bu işin "açılış ücreti" ve "kilometre başı ücreti" gibi şeyleri varsa istersem 100metre giderim istersem 100km. 'ben taksici olsam sizi döverdim' gibi saçma düşünceler sizin kafanızda da bu düşünceler olduğu için onlar da laf atma hakkını kendilerinde buluyorlar. oysa öyle bir dünya yok. yemişim 'kısa mesafe'sini.

sadun.net

Bu mesafe için aştiden taksiye binerseniz yüzde 99 bi ton laf işitirsiniz. Yükünüz yoksa yürüyün yada aşti metrosu önünden geçen Sıhhıye-Cebeci dolmuşlarına binebilirsiniz.

jacque

Ya bırak millete laf takmayı git bin taksiye de "ben kütüphaneye gidicem". He tamam mı en iyisi o, mükemmel bi yöntem. Sonra da ekşisözlüğe gelip te "ankaradaki taksiciler rerörereröröreröre" deme ama.

heritage
1

mobil görünümden çık