arkadaşlar hangisini alacağıma karar veremedim, daha doğrusu bunlarda olmayabilir fakat bu ikisi arasında gerçekten gidip geliyorum, vw, audi ye göre biraz daha iyi denilebilir gibi geliyor bana yalnız işte, daha genç olduğum için vw sanki biraz daha yaşlı işi gibi geliyor ama bilemedim siz ne yapardınız?

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

 

A3 ü kesinlikle önermem.

Passatta pek iyi bir fikir değil gibi, a3 almada ne alırsan al

disfircasiyimben

a3 neden önermiyorsun?

beni methetme kardeşim bana para ver

bence ikisi de olmaz. fsi motorlar pek hos motorlar degildir. hem cok yakar aglatir, hem de sorun cikarma olasiligi yuksek motorlardir. zaten 1 yada 2 sene uretildi. sonra tsi motorlari cikardi vw grup.

crucio

a3 guzeldir bu arada. 5 sene 2000 model a3 kullandim. yeni model cogu arabadan daha donanimli ve daha oturakli bir arabaydi. a3 sinifinin en saglam araclarindan biridir.

crucio

passat'ı bilmem ama a3 çok yakıyor. benzincinin oğluysan ya da benzincinin kızıyla gönül ilişkin varsa orasını bilemem ama:)

bilmemkacincinick

merak etme ayarlarız bi şeyler;)

beni methetme kardeşim bana para ver

2 side benzin canavarı audi dahada fazla farkli konseptler..ama 2. eli dha yusek olan wv wv yi alirim..a3 ler bitti gibi artık.

jamswety
1

mobil görünümden çık