Dusuk tansiyonla yasamayi yasama bicimi haline getirenler.. Sizlere sorum su. Tansiyonunuzu biraz normala cikarmak icin gun icinde neler yapiyorsunuz ya da yiyip iciyorsunuz?




 

eskiden tuzlu krakeri yanımdan eksik etmezdim ama yaş ilerledikçe kendimi tutmayı bir şekilde öğrendim. mesela eskiden şak diye bayılıp kalıyordum her tansiyon oynamasında, artık kendi kendimi telkin edebiliyorum bayılmamak için. çok hareketli bir yaşam sürmemeye dikkat ediyorum; yani koşturmacalar benim için uzak:) ani hareketlerden de kaçın, çünkü her şey tansiyonunu etkiliyor. kahveden uzak duruyorum bir de (bu benim için en zor olanı:))

inevitable loser

tuzlu yiyip bol su içiyorum.
eğer düştüğünü hissedersem hareket ediyorum. ısınma koşusu, zıplamak gibi.

goldentitan

bir tane damla ilacim var. düsüklük hissedince 10 damla sekere damlatip yiyorum. bol su iciyorum. kahve, siyah caydan uzuk duruyorum. tuzlu kraker falan yemeye basliyorum.

flmng
1

mobil görünümden çık