Bu nedir? Fotoğraftaki her parça başka fotoğraftan alınmış gibi. Ne derinlik var ne uyum. Neden böyle?
Edit: Sakın zaten öyle demeyin he. Değildir herhalde.

evet arka plan ekleme gibi ama neden ekleme olsun , bilemedim


Ondan bahsetmiyorum her karakter ayrı fotodan kesilip koyulmuş gibi.


hepsi farklı bi objektife poz vermiş sanki, ondan olabilir mi? (:


hocam adamda (fotocu) uzaktan çekmek için büyük ihtimal 70-300 bi objektif varmış sonra bunlar yakın poz verince objektifi değiştirmemiş koşmuş yakından çekmiş, fotoğrafta bükülmüş. olay bu.


yurtdisi etkinliklerde fotografcilar cekmeden once sirayla ses ediyor, tipler de sesin geldigi yere dogru poz veriyor. (herhangi bir odul toreninin backstage'ini izleyerek gorebilirsiniz)
bizde boyle bir kultur olup olmadigini bilmemekle birlikte, ayni meslegi yapan cogu insanin birbirine saygisi olmadigini bildigimden, muhtemelen boyle bir kultur oldugunu da sanmiyorum. paldir kuldur cekmisler iste.
ayrica orada fotograf cekenler sadece pro fotografcilar degildi muhtemelen, organizasyonu duzenleyen elemanlar, asistanlari ve yakinlari ellerinde compact kameralarla telefonlarla gelmis foto cekimi yapilirken onlar da cekip ortaligi karistirmis tavsanlari urkutmus gibi gorunuyor.
