
orta kapinin hemen arkasinda olan koltuk.
nedeni; 1-2, 3-4 numarali koltuklardan daha güvenli ve önünde oturan kimse yok. bu nedenle koltugu öperek oturmuyorsun.


öncelikle: (bkz: anket bu)
sonralıkla: 3. sırada bulunan cam kenarı koltukları, yani 9 ve 12 numrolu koltuklardan birini tercih ediyorum ben. zira hem çok önde değilsiniz hem de ön taraftasınız. 9 ve 12 aynı anda boşsa 9 u tercih ediyorum. şöförün olduğu taraf her zaman kazalarda falan daha güvenli diye.


3 veya 4. çünkü uyuyamıyorum otobüslerde, yolu seyretmek istiyorum. 1-2 de şoför arkası, ayağımı rahat hareket ettiremiyorum. öyle.


40 numara, özellikle travegolarda.. yer itibariyle ölüm riski daha az.. ayrıca ayaklarınızı da uzatabiliyorsunuz..


Evet, bence de 3 ve 4. Önünüzde koltuk olmuyor. Koltuğunu 180 derece yatırmaya çalışan yolcu tipi de olmuyor dolayısıyla. Sonra, yolu izleyebiliyorsunuz ve önündeki masa benzeri şeye kendinizi bırakabiliyorsunuz.


51 numara. boyum uzun olduğu için başka şansım yok. bacakları sığdıramıyorum başka yere.


11-12 numara, sağdan 3. sıra, tek gidiyorsam 12 numara çift isem 11-12 her daim, yoksa 7-8 numara.bana göre en güvenli bu koltuklar.


orta kapinin hemen arkasinda olan koltuk. trimpot cevaplamış bence de güzel servisten daha fazla yararlanabilme imaknı var,istediğiniz zaman otobus gorevlisini bekleye gerek yok su alıp içebiliyorsunuz.


8 veya 5 numarayı tercih ederim ben genelde. En ön koltukların önüne konulan bir şeyden ötürü ayaklar uzatılamıyor ve bu uzn yolculuklarda sorun yaratıyor. hemen onların arkası cam kenarı koltuklar olan 8 ve 5 numara hem öndedir hem de ayaklar birazcık daha uzatılabilir.


1 ve 4
çünkü en ön ve cam kenarı. en ön manyağıyım. arabada otobüste hep öne oturmaya çalışıyorum. uzun yolda hep en öne binerim 1-2 kere aniden dönmeye karar verince ön bulamadım onda da gece ye aldım saati ki uyuyayım sıkılmayayım.
yol izleyeyim, her şeyi göreyim isterim hep. ha bir de genelde kamil koç rahat hat 1 numara favorimdir.


koridor değil de cam kenarı.
çünkü koridor olunca gelen geçen sürünüyor ve rahatsız oluyorum.
hatta bonus #6736741


muhakkak 7. en ön sırada ayakları uzatamazsınız. o nedenle 2. sıra daha iyidir. ayrıca 2. sıra uyku tutmayınca yolu izlemeye imkan veriyor. haliyle 2. sıranın yola en hakim koltuğu da 7 numaradır. şöförü de kolaçan edebiliyosunuz filan. koridor olduğundan eğer bacak uzunluğu probleminiz varsa ve yolculuk uzunsa herkes uyuyup muavin servis işini bitirdiğinde ara sıra ayakları koridora doğru uzatabiliyosunuz uyuşmasın diye.. severim ben 7 numarayı tek geçerim şahanedir.


orta kapının hemen önü, cam kenarı...
koltuğu istediğim gibi yatırabiliyorum.


en arkalar yha :) rahat edioun tlfda açıosun ::)


Kesinlikle 4. Çünkü 1 ya da 2 olursa önünüzde şoför olur ama hem önce hem de görüş alanı geniş olsun derseniz, 4 en iyisidir. Üstelik cam kenarıdır hem yandan hem öncen iyi manzara vardır. Uyumak istersen de önündeki masamtırak şeye yatabilirsin. İyidir 4, iyidir.


ben teklı koltuktan artık asla vazgecmem kamıl koc gıbı bazı fırmalar otobuslerınde bu hızmetı verıyor sag taraf ıkılı koltuk sol taraf teklı koltuk ınanılmaz rahat
