sorum şu, maksimum 2000 ytl'ye bırakacak yer var mıdır şu D90'ı. yoksa lensi konusunda beni tereddüte düşüren eos 450d'yi alıp keyfime mi bakayım? Yarın istanbul'a gidesim var sırf bu yüzden, lütfen yardım edin.

herhangi bir dükkana git hayyamda, otur pazarlığını yap en son da cebimde sadece 2000 ytl var, ankaradan geldim satarsan alırım satmazsan da giderim yapacak birşey yok de, adamın asabını bozmadan ufak bir rest cek, her zaman işe yarar, hele bu kriz ortamında... 2000 ytlye elini öpendin alırsın d90ı.
şimdiden hayırlı olsun, gülegüle kullan


aynı şeyi düşünüyorum ben de. umarım bırakırlar o fiyata.


babataş la bi konuş. onlar para düşkünü diildir, müşterisini düşünür.


bende 450d ve d90 arasında kalmıştım, sıfır 450d alacaktım ancak aynı fiyata hayyamda d90 war diye duydum ona göre para biriktiriyorum şu aralar bir kaç yerden duydum 1,600 ytl civarında diyorlar d90 için hayyamda ama ¿


iki makinanın bir alt modellerinden (D80 ve EOS 400D) çok da önemli farkları yok. (D90 fazladan video çekiyor bildiğim kadarıyla)
illa D90 alıcam deyip 2000 ytlyi gömmeden önce, D80 + fazladan bir-iki lens opsyonunu düşün derim. Benzer şekilde, aynı paraya EOS 400D + geniş açı lens + telefoto lens + sabit odaklı lens dörtlemesi de yapabilirsin.
resimlerinin kalitesinde kullanacağın lens, gövdeden çok daha önemlidir. yerinde olsam temiz bir 2. el D80 alır, artan parayla nikon 18-200mm VR ve sigma 10-20mm alırdım


Bir de şöyle bir şey vardı;
(git: salefashion.com)
Amerika'dan getirtiyorlar, bakmanda fayda var.
