[q]
(5) 

Erkek bakımı

bonjurkes #479951
Hellö tekrardan,

Sorum er kişiler için. Kişisel bakımınız için kullandığınız kremler vs neler var? Şuram için şu krem, şu losyon vs şeklinde. Acep neleri kullanmıyorum onu merak ettim.

Pipinizle ilgili şeyleri paylaşmanıza gerek yok bu arada. El, yüz, ayak vs. şeklinde belirtirseniz süper olur.

Edit: parfüm, deodarantdan ziyade (onlar kabul) kremler, ne bileyim bakım kapsamında kullanılan şeyler. Yoksa herkes cöle kullanıyor. Bir de marka model belirtirseniz süper olur.

 

yüz temizleme jeli olarak Bioderma ve Vichy, traş sonrası bakım kremi olarak Clinique (bundan önce yine Vichy'nin bir ürününü kullanıyordum) ve traş losyonu olarak beğenerek kullandığım parfümlerin losyonları

candanag

cildim çok yağlı. haftada 2 kere dermalogica'nın skin prep scrub'ı ile gözenekleri temizliyorum, sonra da yine dermalogica'nın active moist nemlendiricisi sürüyorum. spor salonunda buhar banyosu var. haftada 1 kere de buhara giriyorum. bir de her ay nivea'nın burun bandı ile siyah noktaları temizliyorum.

marcelorios

tıraş jeli: www.evyap.com.tr

tıraş sonrası kremi: www.evyap.com.tr

el, yüz, genel nemlendirici: www.saglikci.info


deodorant: 2.bp.blogspot.com

şampuan, duş jeli

ve şu an arama aşamasında olduğum parfüm

sanırım vücuduma sürdüğüm kimyasallar bu kadar.

sizofren hayaller

la roche posay effaclar h, kuru ve sorunlu ciltler için temizleme köpüğü gibi bir şey

la roche posay effaclar h'nin kremi

ducray kelual ds - sorunlu ciltler için bişi kremi

garnier anti-pickel stift - çıkan sivilcelere anında müdahale etme şeysi

roket adam
1

mobil görünümden çık