Bıyıksız bi bakan çıkıp şu şöyledir bu böyledir dediği zaman pek ala inanırken aynı şeyin bi iki beden ufağı iddasındaki söz öbekleri bıyıklı bi bakanın ağzından çıkınca inanasım gelmiyor.
Mehdi Eker Binali Yıldırım bunlar ve diğer bıyıklılar iyi hoş insanlar olabilirler ama inanamıyorm lan işte.Bunun bi pskolojik açıklaması muhakkak vardır.Peki nedir???

her bıyık mı? yoksa dudak üstü (akp) bıyığı mı?
her bıyık ise; çocukluğuna inmek lazım
akp bıyığı ise; tehlike sınırında önyargılısın.


mario sendromu: oynadığınız her bölümün sonunda yalandan bi prensesin çıkması ve sizin her seferinde hayal kırıklığına uğramanız sonucu bilinç altınıza yerleşen bişey. bu hususta mario'nun suçu olmasa da bilinç altınıza mario'yu kullanarak yerleşmiş bu sinsi düşünce.


bıyık altından gülme deyiminden kaynaklanır. bıyık insanını, sinsi olarak addetmek de bununla ilintilidir. fakat o bıyık bir keçi sakal ile bütünleşiyor ise güvenilirliğin ne derece değişeceği ise muammadır.


Keçi sakal rulz.
