Devlet erkanında yer alan bıyıklı şahısların dediklerinin hiç birine inanamaıyorum.Yani inanmak istiyorum ama bana yalan söylüyolarmış gibi geliyor.
Bıyıksız bi bakan çıkıp şu şöyledir bu böyledir dediği zaman pek ala inanırken aynı şeyin bi iki beden ufağı iddasındaki söz öbekleri bıyıklı bi bakanın ağzından çıkınca inanasım gelmiyor.
Mehdi Eker Binali Yıldırım bunlar ve diğer bıyıklılar iyi hoş insanlar olabilirler ama inanamıyorm lan işte.Bunun bi pskolojik açıklaması muhakkak vardır.Peki nedir???


 

her bıyık mı? yoksa dudak üstü (akp) bıyığı mı?
her bıyık ise; çocukluğuna inmek lazım
akp bıyığı ise; tehlike sınırında önyargılısın.

sharon and hope

mario sendromu: oynadığınız her bölümün sonunda yalandan bi prensesin çıkması ve sizin her seferinde hayal kırıklığına uğramanız sonucu bilinç altınıza yerleşen bişey. bu hususta mario'nun suçu olmasa da bilinç altınıza mario'yu kullanarak yerleşmiş bu sinsi düşünce.

psyche

bıyık altından gülme deyiminden kaynaklanır. bıyık insanını, sinsi olarak addetmek de bununla ilintilidir. fakat o bıyık bir keçi sakal ile bütünleşiyor ise güvenilirliğin ne derece değişeceği ise muammadır.

silencioo

Keçi sakal rulz.

shangrilla
1

mobil görünümden çık