En derin selamlarımı siz güzel büyüklerime ithaf eder,soruma geçerim.

Şimdi güç bela üniversiteye yerleştik,
yurda da kayıt olduk fakat tahmin edebileceğiniz gibi ne lazım olur falan tam kestiremem,
şehride söyleyeyim de giderken yanıma ne alayım falan bir yardımcı olun,dolap için kilit falan diyorlar orda vermiyorlar mı alalım mı bi tane ?
Kurban bayramında geri döneceğimi de hatırlatayım.

Şehir Kayseri,
Mekan KYK,
Arkideş de varsa,
Olur harika.

diyerek sübliminal mesajı da verip şimdiden naçizane teşekkürlerimi kabul etmenizi istirham ederim.

 

Havlu, bornoz, terlik, tuvalet kağıdı, sabun, diş macunu/fırçası, bi iki tane bardak, ıslak mendil, kettle (izin veriyorlarsa elektrikli alete), elbise askısı, nevresim takımı(yani yurttan verirler ama sen belki onları kullanmak istemezsin), küçük hurçlardan iki üç tane (çoraplarını falan koyarsın içine, kirlilerini koyarsın), eğer çamaşırımı ben yıkayacağım diyorsan bir miktar deterjan. Hmmm aklıma ıvır zıvır pek çok şey geliyor ama bunlar elzem olanlar ilk etapta diyelim.

Yurtta dediğim gibi nevresim ve yatak yorgan dışında hiç bişey vermezler, o nedenle aklına geleni götür. Asma kilit de işe yarayabilir.

buff

ben özel yurtta kalmıştım 1 sene, bana kendine 1 tane bardak getir yeter demişlerdi. öyle de yapmıştım. koca 1 sene de başka bir şeye gerek duymamıştım. kalan herbişe yurtta oluyor zaten ya da ihtiyaç duyarsan alıyorsun bir yerden mecbur.

bir de askı maskı al kapıya asılanlardan, o çok önemli bak.

edit:
şampuan vs. duşta kullanacağın malzemeler de lazım.

kivanc1

odanı gerektiği zaman değiştirtebileceğini aklında bulundur. terlikler plastik olsun kurumaz banyodan sonra sıkıntı çekersin. yurt nevresimleri ilk başta kötü kokarlar ama kullandıkça geçer kokusu. kullanmanı öneririm.
çamaşır yıkama da çok mükemmel değil. gerçekten temizlenmesini istiyorsan elde yıkayabilirsin. yoksa yurt çamaşırhanelerinde lekeler çıkar kokur gider sadece, sağlam, derinlemesine olmaz temizlik.

take me rufee2

heyholou.tumblr.com bi arkadaş yazmış, bence işini görür.

amugochi

www.eksiduyuru.com

hjarteblod

alaturka tuvalet olmayabilir. klozet varsa dikkat et kasık mantarı çıkması muhtemel. aparatın adı ne bilmiyorum ama klozette kullanman için kendine özel klozet oturağı al.

burty

küçük kutucular al oradan. (bir milyoncudan fln, gidip de ikeadan fln alma.)
bir sürü ıvır zıvır birikir yurrta.
hurç+1 küçük dolaplarsa çok az giysi sığar.

goldentitan
1

mobil görünümden çık